Бившият на Джей Ло с първо интервю след раздялата им

Алекс Родригес казва, че е благодарен за времето, прекарано с нея
20 авг 2021 22:42, Иванка Гъркова
4
Бившият на Джей Ло с първо интервю след раздялата им
БГНЕС

„В момента се чувствам добре. Благодарен съм, а сега гледам напред. Най-вече, за да видя как момичетата ми ще продължат да се развиват“. Това заяви Алекс Родригес в първото си интервю, в което говори за раздялата си с Дженифър Лопес. Бившият безйболист разказа пред Entertainment Tonight как той и дъщерите му се справят след като вече не са част от живота на латино дивата. 

„Имах пет години невероятен живот и връзка“, обяснява той, без по никакъв начин да посочва, че изпитва лоши чувства към Джей Ло, с която дори за малко да мине под венчило. 
 
По думите на Родригес, не само той, но и момичетата му, научили много от приключилата му връзка. 
 
Според Алекс, раздялата му с певицата, която бе обявена официално преди около четири месеца, била най-тежка за децата - както неговите, така и на изпълнителката. Причината е, че Наташа и Ела, както и близнаците на звездата, в един момент заживели заедно. Това ги сближило и нищо чудно да си останат приятели завинаги. 
 
Сега, когато се говори, че има нова любов в лицето на известна спортна журналистка, Родригес посочва, че семейството му е най-важно и се е фокусирал върху него. 
 
Още от интервюто на Алекс Родригес, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Започне ли някоя известна знаменитост да сменя често партньора си, значи е от програмираните възпитаници на МК-Ултра и Монарх.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ох люв какво ни го натрапват през 2 дена?