Секс скандал променя плановете на Меган и Хари

Ще съсипе ли репутацията им?
21 авг 2021 13:51, Петя Славова
19
Секс скандал променя плановете на Меган и Хари
БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Съсекс рискуват със своя бизнес и марка, казва кралският експерт Джонатан Сасердоти. Те са изправени пред неразрешим конфликт, който може да хвърли сянка върху репутацията им. Според него, ако досега успехът им се е дължал предимно на известността на кралското семейство, сега именно тази репутация може да им изиграе лоша шега.

 
Тъкмо делата на Съсекс в Америка тръгнаха нагоре. Те обявиха снимките на нови проекти за Netflix, а на рождения й ден Меган обяви голям благотворителен проект 40x40, който вече беше подкрепен от известни жени по света.
 
Източници обаче отбелязва, че Маркъл преживява бурни времена, след като новата кралска драма избухна миналата седмица. Става въпрос за секс скандала, свързан с чичото на принц Хари -  принц Андрю. Той бе обвинен в съда от Вирджиния Джуфър, която каза, че в миналото е била малтретирана от Андрю. По това време момичето е било непълнолетно. В ход е разследване. Въпреки факта, че самият принц Андрю категорично отрича всичко, такива новини причиняват колосални щети върху репутацията на кралското семейство.
 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
8
 
! Отговори
Ебассси преди 2 години
Вирджиния Джуфър която скоро предстои да се пенсионира с тъга си спомня как е била малтретирана от принца когато е била непълнолетна .... някъде преди 30+ години.А принца категорично отрича , щото не си спомня такова нещо да се е случвало.Значи той, принца , дето може да има всяко момиче в Лондон, от която и да е раса и възраст блъска ПЕТ ЧАСА полет със самолета си до тайствения остров на Ебстейн и 5 часа полет обратно за да опъне ВЕДНЪЖ някаква си Верджиния приличаща на американска кобила ???
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УжасТ!
13
1
 
6
 
! Отговори
Ах, преди 2 години
Ах ...
12
3
 
13
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Пълни глупости на търкалета е тая статия. Кралският експерт ще не се разтревожи за плановете на Чарлз и Уилям, ами се тревожел не даже за Хари, ами за Мегън. Егати нескопосаната английска пропаганда срещу семейството на Хари. ХА-ХА-ХА....
11
5
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
И какво е виновен принц Хари, че чичо му е жулeл някоя си Вирджиния, когато той най-вероятно е бил още малко дете?
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои са тия нищоправци и защо занимавате хората с тоя рижак и тая white nigga-рка?
9
2
 
8
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Много жени щяха да градят кариера по островите в сферата на туризма и модата, за да избягат от живота на средната класа. Вместо това помогнаха на ЗападноЕвропейският бизнесмен да стигне приживе до мечтата на ислямиста. Острова с четиридесетте девственици. Момичета стойте в България, трийте социалните мрежи и не се продавайте за пари, че чичкото с белото и костюма ще иска в замяна на храна да му ядеш кокосите в държава от третият свят. Панама и Сингапур е ориента, не го бъркайте с Оренда.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми да идат в юк д берът аспержи -кво,д не е срамна работа ? - били меган па хари- голем праз , *** като има прости хора да им плащат за тъпотиите тея ще се мислят за нещо различно дет не сее лина
7
2
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Секс скандал у Симитли е по интересен :))
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хихихи- този половината *** на Лас Вегас нахендри, с тя с сумата му и продуценти се въргаля, има ли скандал, не? Сега някаква си боза ще им мъти живота, абсурд. Тези палячовци такива кинти свалят в Щатите , за които в кралството само биха си мечтали.
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама те имат ли репутация?
4
0
 
23
 
! Отговори
Да пускат видео преди 2 години
Тези двамата да записват едно interracial и да се приключва. То не бяха ревове при Опра, не бяха драми за няколко долара. Една касетка да пускат и ще закрепят положението за няколко години напред.
3
0
 
11
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Защо този скандал да е избухнал миналата седмица? Американците от движението на Тръмп qanon в тубата го разобличиха още преди 5-6 години заедно с Епстийн и 1 куп други светски личности. Кралското семейство се опитваше да запуши устите на всички до последно, но беше ясно, че няма как да завържат устите на милиони следящи темата, което е и причината тези двамата да се отделят, поне на думи от Бъкингам. Много момичета от Източна Европа щяха да стават "модели" и да работят в хотелиерството, уви.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма лоша реклама.
1
4
 
14
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Дръжте ни в течение !