Никол Шерцингер показа секси тяло по време на тренировки

Певицата е във фитнеса по бански
27 авг 2021 22:45, Дарена Найденова
16
Никол Шерцингер показа секси тяло по време на тренировки
Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер иска максимално да се наслади на последните дни от лятото и не сваля банските от гърба си. Изпълнителката съвсем скоро ще трябва да се завърне към професионалните си задължения и да сложи официалните рокли и костюми. Затова сега във всяка удобна минута тя е облякла любимите си бански, независимо дали си почива край басейна, или тренира във фитнеса.

Точно така, Никол реши да покаже на последователите си, че не пропуска сесия в залата и може да прави упражнения дори и без задължителния спортен екип. В скорошно видео, публикувано в социалните мрежи, изпълнителката прави необходимите тренировки за стягане на тялото, носейки червен бански на фона на песента "Nails, Hair, Hips Heel" на Тодрик Хол.

Шерцингер започва тренировката си с напади напред с тежести, след това се качва на велоергометъра за една секси серия кардио, последвана от магарешки ритник и леко туъркване. "Аз не танцувам... аз тренирам", написа тя под видеото, което бързо събра хиляди гледания. Не сме сигурни точно върху какво са се съсредоточили повечето хора - върху тренировката или върху банските на Никол. Едно обаче е сигурно - изпълнителката знае как да привлича вниманието дори и във фитнеса.

И известните фенове на Никол веднага побързаха да изразят възхищението си в коментарите. "НЕВЕРОЯТНО", написа изпълнителката Джоджо, а Наташа Бедингфиел допълни "Никой друг не е толкова стегнат, скъпа! Ти си невероятна". Лавендър Кокс също се включи с "Добре, значи тренираме по бикини вече. Летвата отново е вдигната високо. Ще си лягам и утре ще се разправям с това. Благодаря, Никол. Изглеждаш невероятно".

Вижте Никол Шерцингер във фитнеса в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само в БГ се сещат за тази,че и снимки все стари..Тя да не е свързана с кралицата на биткойни,бг мургавелка Жужа? Защо не пишете за такива бг таланти,обрали милиарди,а за тази стара лес..би?Платени статии..
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простете, но такова секси тяло може да впечатли такива като Микрон и Грициан.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако нашио не се бе хванал с тая,никой в БГ-то не би се и сетил да пише за нея.По света отдавна никой не пише и не се интересува от тази ,,бройка''.В България им викат ,,плеймейтки'',а в чужбина ,,делфини'' ,защото скачат от легло в легло.
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всичките коитонкарат на ръчна и коментират тук..гроздето е кисело. Не само за Николчето, вероятно и всички жени с привлекателна външност. Не става да си с шкембе над каиша, оплешивяващ, къпещ се в неделя само.Вероятно с 3 к с получавате само ако си платите и то не винаги връзва пак
6
5
 
9
 
! Отговори
От опит преди 2 години
Тия набори вече понамирисват на вкиснато...
5
1
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Вземам я за 10 бона
4
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Нина пак иска да се прави на младолика. Но отдавна е избушен чул!
3
6
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Чудесен начин да започне един безсънен уикенд. Показват ви един вампир и две нощи подред не можете да заспите от страх да не ви се появи Никол в съня.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази ще ни се показва как тренира и след 30 години. Няма лошо, но защо ни натрапвате самовлюбени хора за модели?
1
7
 
21
 
! Отговори
Геронтофил преди 2 години
След като ни разкриха новините за чудото на пластичната хирургия и липосункцията Джей Ло, сега ни занимават с другата баба Никол Шварценегер. Освен пластиката, двете си приличат, че нямат никаква дарба за певици.