Диaмантът на Dolce & Gabbana: Дженифър Лопес

Певицата окрадна шоуто във Венеция
Обновена: 1 сеп 2021 06:06 | 31 авг 2021 22:51, Дарена Найденова
4
Диaмантът на Dolce & Gabbana: Дженифър Лопес
Снимка: Getty Images

Преди няколко дни Дженифър Лопес кацна във Венеция, за да присъства на представянето на новата колекция на Dolce & Gabbana. Още с пристигането си Джей Ло привлече вниманието на феновете с уличния си тоалет. Тя комбинира черно-бяла дизайнерска тениска от Dolce & Gabbana с дълго сиво палто и скъсани дънки. Към тях звездата добави черна чанта от Birkin и боти на висок ток. За да завърши визията си, Лопес носеше черна шапка с плетен воал. 

Това обаче беше само лека загрявка за модното шоу, което Джей Ло ни беше подготвила. За събитието на Dolce & Gabbana тя беше направо зашеметяваща, избирайки царствен ансамбъл с флорални щампи от модната къща в комплект с пелерина и златна диадема. Лопес показа целия тоалет от няколко ъгъла в серия от снимки и видеа в Instagram, включително и по-близък поглед върху грима си от Крис Апълтон и Мери Филипс. 

"Блясък за модното дефиле", написа тя в социалните мрежи, отбелязвайки Dolce & Gabbana, както и новата си козметична марка JLo Beauty. Стила на изпълнителката беше допълнен от бюстие, плисирани панталони и токчета на платформа. В ръката си Лопес държеше чанта на Dolce & Gabbana, а за създаването на стила са помогнали дизайнерите Мариел Хен и Роб Зангарди. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: звездиДженифър Лопес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
хаха преди 2 години
"Димантът" - какво е тъй чудо!? на Дарена май и личпсват някой дарове като правопис