Деми Мур показа супер тяло по бански

Актрисата не е готова да се сбогува с лятото
11
Деми Мур показа супер тяло по бански
Снимка: Getty Images

Деми Мур не е готова да се сбогува с лятото. 58-годишната актриса сподели снимка от новата си рекламна кампания с марката Andie, на която позира с червен цял бански. Моделът включва тънки презрамки и едва забележим колан около кръста. На кадъра Деми е наведена напред, като дългата й коса закрива част от лицето, а другата е осветена от слънцето.

"Червено горещо лято", написа тя под публикацията. Последователите й също почувстваха горещината и използваха емотиконките, за да изразят възхищението си от снимката. Един потребител заяви, че Мур изглежда "изключително прекрасна".

Деми участва в кампанията заедно с трите си дъщери - Румър, Скаут и Талюла - които споделя с бившия си съпруг Брус Уилис. Преди няколко месеца тя отново сподели снимка от фотосесията, казвайки че за нея е много важно да сподели този силен момент с момичетата си. "През последната година връзките се превърнаха в по-важни от всякога. Подкрепях Andie дълго време като инвеститор и сега смятам, че е перфектното време да се присъединя към тях, посрещайки лятото и свободата заедно", написа Мур.
 

Вижте Деми Мур в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румър, Скаут, Зюмбюла !? То бива дарси мразиш децата, ама чак толкова....
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
но не кривогледа нали
6
0
 
7
 
! Отговори
haha преди 2 години
И тая като Тита и другите убавици
5
2
 
6
 
! Отговори
голф3 преди 2 години
Сега сложете Виза Недялкова с трите дъщери, да видим баба и таблица за умножение.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ са в тотален регрес. Докато бабите се кикерят по Инстаграм, стотина талибани в Афганистан правят американците смешни, най-важното не са победите, а това че Байдън постави начело правоверния чернокож (и естествено некадърен) генерал.
3
4
 
14
 
! Отговори
Геронтофил преди 2 години
Стига с тия баби, бе! Вярно изглеждат добре, цял живот са хайлазували, всеки ден правят процедури и маски за кожата, фитнеси, диети, ходят редовно при най-добрите пластични хирурзи и зъболекари в света, ама те са кухи като гъдулки. Сигурен съм, че тия баби, които отделят всеки ден поне 4часа за поддръжка на тялото си, имат толкова закърнели мозъчета, че не знаят дори таблицата за умножение - интелекта не е много актуално качество сега, но отличава развитите хора от останалите.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
''Супер'' тяло,но изгладено с Фотошоп.Съвсем друго показват папарашките снимки на Деми и дъщерите и.Отпусната кожа,паласки,целулит,бръчки.Като при всички нормални хора.
1
9
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
о,бива си я ...