Елтън Джон и артистичното му семейство в социалните мрежи

Четиримата се появиха с еднакви халати
39
Елтън Джон и артистичното му семейство в социалните мрежи
Снимка: Getty Images

Елтън Джон и Дейвид Фърниш рядко показват децата си, но, когато го направят, го правят със стил.

В момента съпрузите се намират в Ница, Франция, заедно с 10-годишния Закари и 8-годишния Илайджа. Четиримата се наслаждават на последните мигове от лятото преди момчетата да започнат училище и да имат по-натоварен график. За края на ваканцията си семейството избра Франция, откъдето се похвали с дизайнерските си халати.

Елтън Джон публикува снимка в Instagram, на която четиримата са обърнати с гръб към камерата и показват халатите, специално направени от Versace. Музикантът избра синия цвят, а съпругът му заложи на червения. Закари и Илайджа бяха като ин и ян, облечени съответно в черен и бял халат. На гърба на всеки мъж беше изписано името му.

"Хиляда благодарности, Донатела Версаче. Благодаря за твоята щедрост и добро отношение. Направи лятото ни много бляскаво. Обичам те", написа Елтън под кадъра. Снимката много зарадва феновете му, тъй като изпълнителят рядко показва семейния живот и децата си. "Обичам ви всичките. Изглеждате невероятно", отговори пък Донатела.

Певицата Бренди Карлил и Нийл Патрик Харис също се включиха в коментарите, пишейки, че семейството изглежда невероятно. Последният път, когато видяхме Закари и Илайджа беше на Великден, когато Дейвид Фърниш сподели снимка. Тогава лицата на момчетата бяха закрити от бели, златно и лилаво яйце.

Вижте Елтън Джон и семейството му в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен..не знам как е в Щатите,но според нашата Конституция..:-"Чл. 46.(1) Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак."..А ако смяташ че сме "дивацииварвари",да ти припомня една от Заповедите /НЕ НАШИ!!/..-"И да не легнеш с мъж като със жена,защото това е гнусота за Господа,твоя Бог"..../Гот плес Америка!/..
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер са. Здраво семейство, децата изглеждат щастливи и са богати. Не ги мислете тях, а гледайте как да си възпитавате и какво можете да дадете на вашите си деца. В САЩ се запознах с момиче на 22 г, дето имаше мама + мама. Тя обаче си беше хетеросексуална и си имаше приятел, с който по-късно дори се ожениха и си имат близнаци-момчета. Това че мама или тате е гей, въобще няма отношение към изборите на децата им. Ако си имаш влечение към другия пол нищо не може да те направи гей.
20
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
некои ще кажат:..-Таланта не подбира "леви и десни"...Така е,верно е,но аз ИМАМ своето си право ДА ИЗБИРАМ!
19
4
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
когато Елтън Джон /това не е истинското му име,а имената на негови "приятели",вероятно първите,които са го ощастливили../се появи "на сцената",един радиоводещ от Ню-Йорк се провикна:..-"Идва МЕСИЯТА"..И наистина беше удоволствие да го слуша човек..После си показа разпрания... и ПОНЕ НА МЕН някакси ми опротивя..Но какво да правиш?..Той и Фреди Меркюри ми беше любимец докато не го видях и не разбрах "подробностите"...Съжалявам,но така приемам аз /а и не само аз!/ нещата..Некои ще кажат:Таланта спо
18
3
 
10
 
! Отговори
Златка преди 2 години
Браво! Хубаво семейство са!
17
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв ужас.......
16
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
баси срама, тези, които са узаконили това са истинските престъпници, не тези жалки пс их оп ати
15
8
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Гадост английска,гадост античовешка,пфу..
14
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз искам да ме осинови някой такъв богат и известен *** рас.
13
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се разгръщам в многословие! Това НЕ Е НОРМАЛНО!
12
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква идилия. Семейство ***. Дано децата не ги гледат как тия двамата се плющат.
11
7
 
7
 
! Отговори
друг анонимен преди 2 години
До: номер 12 Ами от това което гледам да ти кажа, децата нямат особени проблеми дали ще имат комплект "мама+тате", "мама+мама", или "тате+тате". Колкото и да ти звучи абсурдно, Едиповият комплекс е психиатрично заболяване. Редки са случаите син да се влюби в майка си или дъщеря в баща си. И така синът на Елтън и Дейвид също не би се влюбил в никой от бащите си.
10
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двете дечица дано не си го сложат, като пораснат.
9
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата са милионерчета, другото е подробност. Богат грозен няма!
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едното дете е копие на Елтън,което е до него,а другото копие на другия "съпруг".Е получило се е ,различни са!Нооо,без участие жена не могат да имат тези хубави деца,иначе Елтън щеше да ражда,ама не става!Все пак психологически как се чувстват двете деца без майки?Техните връсници с които общуват имат.След време ще се отчетат последствията.
7
4
 
11
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Сещам се за оня брат ром дето "сърцето му беше фен на Локо ПД" дето чакаше апартамент от при нц Чаррлз, и как каза "когато баща ми беше майка".... Та и тия така. Дано децата растат нормални, а не като тати и тати.Предполагам тоя коментар скоро ще бъде изтрит като ксено-хомо-иедикъФ си ФОБСКИ.Нали трЕбе да сме толерасти т.е. толерантни де. Иначе не ми пречат, ама да не се афишират толкова явно.Живейте си там- никой не ви пречи.Кво ми се навирате в очите.
6
10
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Чак пък артистично... Съвсем нормално семейство, нищо необичайно. В нормална държава.
5
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 8 Само така! Роберт де Ниро е най-коравият пич на света! Да не коментирам че има много други: Знам за едно момиче фотомодел, баща и е гей а майката лезбийка. А тя вече си има приятел.Всякакви дуги твърдения са средновековни предразсъдъци и назадничаво мислене...
4
6
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Робърт Де Ниро е израснал в такава обстановка и да не е станал пед.. случайно то или си го имаш или го нямаш
3
4
 
24
 
! Отговори
Жалко за децата - преди 2 години
тате и тате, дизайнерски халати, ин и ян... Има ли нещо нормално в това "семейство"? И за капак - Донатела Версаче, която ги обича! Тежко и горко им!