Книгата на Хари няма да включва големи разкрития за семейството

Ето какво твърди Михайла Фриел
1 сеп 2021 15:48, Ивета Иванова
8
Книгата на Хари няма да включва големи разкрития за семейството
Снимка: БГНЕС

Принц Хари нямало да прави големи разкрития, които да нанесат вреди на кралското семейство, в мемоарите, които трябва да издаде в края на 2022 г.

Уважението му към баба му кралица Елизабет Втора няма да му позволи да издаде неща, които могат да навредят на семейството, твърди кралският коментатор Михайла Фриел.
 
В подкаста "Royally Us" я питат дали книгата на Хари ще бъде обикновена автобиография или книга, пълна с разкрития.
 
"Вярвам, че вероятно можем да очакваме смесица от двете. Знам, че това звучи объркващо, но трябва да запомним, че Хари има голямо уважение към Кралицата, така че не е вероятно той да напише нещо, което ще има огромно увреждащо въздействие върху Кралицата или върху монархията", обяснява тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
ХоХо преди 2 години
Цялата шумотевица е за пари. Сега да издаде и книга с празни листа, пак ще се купува като топъл хлвб, толкова аларма се вдигна.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха,ре негатите почнаха да дават назаден,след като стана ясно,че Дворецът повече няма стоически да мълчи,докато неблагодарникът и златотърсачката сипят лъжи срещу кралското семейство. Кралицата,дето му е баба,а той винаги е бил любимият й внук, е събрала адвокати,специализирани в дела за клевета,смятайте колко й е писнало,а тия нищонемощещи същества какви глупости са избълвали.Пиърс Морган пък е реабилитиран от медийния регулаторен орган,нали го побъркаха за мнението му,че Меган лъже за всичко
3
1
 
8
 
! Отговори
Нямаме търпение преди 2 години
Пандемия е. Народа се запасява с тоалетна хартия. Предлагам на хари да я сложат до тоалетнат хартия. И при недостиг да е бърз заместител. Да съобрази и хартията, както и да е без корици. Пейпър кавър.
2
1
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Трябва да е смахнат,за да разкрие за рептилските си корени!
1
1
 
12
 
! Отговори
баба Пена преди 2 години
Закъса за пари и книга написа, сега остана и баламурниците да я купят. Какво може да ти каже педя-*** дето няма 1 ден стаж в живота в всичко му е на тепсия дадено.