Ашли Джъд проходи отново

Актрисата преживя ужасяващ индицент преди седем месеца
Обновена: 3 сеп 2021 16:07 | 3 сеп 2021 13:43, Дарена Найденова
6
Ашли Джъд проходи отново
БГНЕС

Ашли Джъд отново стъпи на краката си и излезе от вкъщи след дългото възстановяване, наложило се след ужасяващия индицент преди седем месеца.

Във вторник, 31 август, актрисата сподели снимки от посещението си на бейзболния стадион Fenway Park, където изгледа мач на отбора Бостън Ред Сокс. Преди това обаче тя се разходи из съоръжението, разглеждайки известната стена Green Monster, която е най-голямата в цялата бейзболна лига.

Най-хубавото от цялото посещение беше, че Ашли Джъд успя да се разходи без да използва патерици. Тя беше заснета как ходи само с шина на левия крак, обикаляйки из местата, откъдето служителите на Fenway Park съобщават резултата. "Ето ме и мен пред стената Green Monster, където бяха изумена да видя белезите от времето, по което някой е записвал хоумръните на Тед Уилиямс. Много е готино", написа Джъд в социалните мрежи. Тя благодари на Ред Сокс, че са й помогнали да си създаде няколко безценни спомена.

Актрисата разкри, че заедно с нея са били баща й и приятелят й. "Беше много освежаващо да си взема почивка от всичките проблеми в света, за да се насладя на бейзбол и Ред Сокс", допълва още тя.

Джъд бавно се възстановява от ужасяващ инцидент в Конго, когато чупи крака си на няколко места. Тогава се наложи спасители да направят импровизирана носилка, за да могат да изнесат актрисата от джунглата и да я заведат в болница. По-рано през месеца Ашли се похвали, че е направила първия си поход след инцидента.

"Днес, пет месеца и три седмици след инцидента в Конго, аз отново ходя! Разходих се в Националния парк на Швеция", написа тя под видео в социалните мрежи. Допълва, че най-накрая е почувствала крайниците си и се е почувствала едно с духа си. "Кракът и стъпалото ми работят чудесно. Вървях по неравна повърхност в продължение на час и слязох внимателно и лесно", разказва още Джъд.
 
Казва, че има още върху какво да работи, но прогресът е по-бърз от очакваното.

Вижте снимките на Ашли в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
2
 
! Отговори
Иван преди 2 години
В началото на кариерата си беше хубава жена, но Холивуд разваля всеки един човек и вече не прилича на жена, а на подобие на човек! За съжаление!
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А коя е Ашли Джъд?
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази е поредната болна либерастия! Гн яс!
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
точно. ако не би в конго играла, не би го на бонго изяла
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърите да четат... В живота няма НИЩО сигурно... Не да бълват глyпости срещу ваксините, при положение, че има хиляди други варианти в които може да са мъртви...
1
7
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Търсила е Бонго у Конго :)))