Тази вечер влизат и дамите във "Фермата"

Дванадесет мъже вече премериха сили под открито небе
13 сеп 2021 11:52, Александър Попов
16

Снимка: Фермата

С титанична мъжка битка под открито небе стартира седмият сезон на "Фермата: Време за пробуждане" по bTV, в който участниците ще имат значима мисия - да вдъхнат живот на изоставения възрожденски манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума и да съградят работещо стопанство за монасите.

Преди да минат през тежките дървени порти на „Фермата“, дванадесет силни и целеустремени представители на силния пол, разделени в четири възрастови групи, влязоха в серия от сблъсъци. „Победителят във всяка битка ще спи в къщата на шампионите. Класиралият се втори ще нощува в колибата, а останалият трети всяка вечер ще си ляга под навеса, на твърдата земя“, обясниха водещите и продуценти на най-позитивното риалити Иван и Андрей преди старта на битките.

Първи на Арената излязоха най-младите и самоуверени участници, и се изправиха срещу огромни ритловици. Половин час по-късно, останал без дъх, търговецът на горива Пламен Пеев финишира пръв. След него се наредиха строителят и музикант Виктор Каров и бившият представител на ъндърграунд средите Мариян Щерянов, чиито длани се израниха до кръв от дръжката на брадвата.

В следващата възрастова група №1 стана преуспелият в САЩ Любомир Иванов, втори се класира IT предприемачът Стефан Григоров, а последен - барманът Ивайло Герасимов, който не скри разочарованието си от загубата. В третата група победата извоюва ресторантьорът Георги Гергинов, като остави след себе си дългогодишния емигрант Костадин Шопов и първия банкер в историята на предаването Борислав Гостев. В категорията на най-възрастните пръв тържествува актьорът Кирил Михов, изпреварвайки хлебаря Чавдар Христанов и шофьора Цоньо Трифонов.

След края на битките вратите на стопанството се отвориха и дванайсетте мъже развълнувано пристъпиха във фермата, където ги очакват както приключения и изпитания, така и незабравими срещи с българските традиции и с корените на духовността. С влизането си в стопанството участниците готвиха в магерницата, погрижиха се за селскостопанските животни, пяха революционни песни и се хванаха на хоро.

В първия си ден във "Фермата" те разгледаха снимките на десетте жени, които предстои да влязат в телевизионното риалити на 13 септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яд ме е само,че 8000 души са ходили на кастинг,като глупци,а братята/Иван и Андрей/,вече са направили и избора от 21 богаташи и манекенки!!! Пълна подигравка!!!
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всякакви мух.льовци и де.негерати жадни за внимание се тъплят да участват в подобни простотии. Изобщо някой губи ли си времето да гледа нещо подобно ? По-добре пригответе нещо вкусно за семейството си или почете или просто послушайте музика, вместо да гледате с часове тези при.мати
10
1
 
9
 
! Отговори
Весо Весо преди 2 години
Дами във ферма!?!
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си много тъпо парче за да гледаш тая простотия и другите му разни риалита.
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си много тъпо парче за да гледаш тая простотия и другите му разни риалита.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фермата трябва да я прекръстят на романтичен филм. Всеки път някакви любовни интриги, а и дори някои се залюбват, почват изневери помежду си като че ли се знаят от 30 години.
6
1
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Каква арена с мотиките ли копат :)))
5
2
 
16
 
! Отговори
Мъжете ги видяхме преди 2 години
Анаболни мускули и изкапаха извън комфорта на фитнес залата. Чакаме и кроасаните, та да се заформи индийският сериал.
4
1
 
13
 
! Отговори
До Въпрос преди 2 години
Напротив! В БГ вече джамиите са повече от манастирите и църквите. За разни джамии постоянно се пускат пари за ремонт, а за църквите и манастирите от дъжд на вятър.
3
18
 
3
 
! Отговори
Въпроси преди 2 години
Защо са разделили мъжете от жените? Селямлък и харамлък като в Османската? И защо винаги възстановяват манастири? Толкова джамии има запуснати, на мюфтийството мижавия бюджет не стига да поддържа наследството. Да се хванат да възстановят една, а защо не и две, три джамии. Този мирас трябва да се пази, както Турция ремонтира свети Стефан.
2
6
 
18
 
! Отговори
Азимов преди 2 години
Това предаване е от слaбоyмни за слaбоyмни.
1
6
 
23
 
! Отговори
Тцтцтцт преди 2 години
Айде отново започва тази дърворезница, храм на тъпотията и простотията. Поне да влизаха малко по-интелигентни хора, позитивни. А то - хорица! Ужас!