Ед Шийрън за церемониите: Пълно е с омраза

Атмосфеата на тези събития не му харесва
17 сеп 2021 20:52, Ивета Иванова
10
Ед Шийрън за церемониите: Пълно е с омраза
Снимка: БГНЕС

Ед Шийрън сподели, че не обича да ходи на церемонии по награждаване.

Само преди няколко дни, на 13-и септември, се проведоха наградите за музикален клип на MTV - MTV VMAs, но певецът не e останал доволен от нея. В ново интервю той казва, че не е фен на такъв тип шоута.
 
"Помещението е пълно с възмущение и омраза към всички други и това е некомфортна атмосфера... В Англия нашите церемонии по награждане са просто такова нещо - всеки се напива и на никого реално не му пука кой печели или губи, просто е една хубава вечер навън. Всички артисти са мили хора. Но те, сякаш, са обградени с антураж, който също иска те да спечелят, така че е един артист, заобиколен от 10 души и друг артист, заобиколен от още 10 души, и всички се гледат лошо. Наистина е ужасна атмосферата там. Винаги си тръгват, като се чувствам наистина тъжен - не ми харесва", коментира той в "The Julia Show".
 

10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Риж Веселяк преди 4 седмици
В Англия нашите церемонии по награждане са просто такова нещо - всеки се напива и на никого реално не му пука кой печели или губи ...... хахаха . ТОВА обяснява всичко. На MTV наградите не разрешават да се пие а и всеки трябва да си е с дрехите с които е дошъл до края на вечерта .Тоя рижия очаква някъде до към средата на събитието вече да е на третото шише , вече да е останал по разкопчана ризка и долни *** на маргаритки и да реве с пълен глаs - God save the Queen.....
6
8
 
9
 
! Отговори
Пссс преди 1 месец
Много е модерно напоследък да служиш на давола а Рижьо? Бах ва у сатанистите, и ки чудиш Що има омраза,ми вие. Я сеете с клиповете , текстове,поведение, почитания
5
0
 
12
 
! Отговори
Еб Шийбън преди 1 месец
Никой не обича тези церемонии, но все пак музикалната индустрия трябва да си направи телевизионната реклама.
4
17
 
8
 
! Отговори
гимли преди 1 месец
мълчи ве хобит и продължавай с опитите да си лапнеш хоботеца. може направо да отидеш при италианския хобит и да си направите заедно едно лгбт графство и да идват сърни "великани" и бели леви елфи да ви порят и двамата.
3
3
 
14
 
! Отговори
хмм преди 1 месец
Царемонии на идиoщината и извращенията. Това са музиканти всяващи разврат.
2
7
 
4
 
! Отговори
Джо преди 1 месец
Какви са тия глупости ?
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абсолютно прав!