Манди Мур, Кейли Куоко... сред най-добре облечените на наградите „Еми“

Вижте кои бяха най-хубавите тоалети на червения килим
20 сеп 2021 22:55, Дарена Найденова
3

О, червен килим, колко ни липсваше!

 
Това си казва всеки един любител на модата, който беше лишен от блясъка на червения килим през 2020 година. Заради пандемията и изолацията всички важни събития бяха отменени и най-често виждахме известните личности облечени в спортни тоалети или домашни дрехи. Сега обаче всичко отново си идва на мястото, като червеният килим се завърна и с него дойде и поредната доза стил и елегантност.
 
Наградите „Еми“ бяха раздадени на 19-и септември, за да отличат най-добрите актьори, актриси и проекти в телевизията. Това е едно от последните наградни събития за годината, състоящо се в Лос Анджелис и събиращо на едно място целия елит на малкия екран. Големите победители бяха „Короната“ и „Тед Ласо“, прибирайки съответно по шест и по четири награди.
 
Преди статуетките да бъдат раздадени обаче, видяхме плеяда от красиви тоалети, високи обувки и перфектни прически. Дамите и господата на Холивуд показаха, че пандемията не е променила вкуса им за мода и все още притежават онова, което се изисква, за да бъдат сред най-добре облечените звезди.
 
Ето кои впечатлиха на червения килим в неделя вечер:
 
Манди Мур
 
Актрисата носи червена рокля от Carolina Herrera и бижута от Fernando Jorge.
 
Кейли Куоко
 
Първата изява на Куоко след развода ѝ с Карл Кук беше без забележки. Актрисата дойде на червения килим с неоновожълта рокля на Vera Wang, отличаваща се с дълга цепка, цветя върху тънките презрамки и дълъг шлейф. Тоалетът беше допълнен от жълти сандали и бижута от De Beers.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
На мен Аня Джой най ми хареса. Ужасно и отива роклята на бледия цвят на кожата и косата.