Жертва на "лов за вещици" - Джони Деп и падението му в Холивуд

Звездата говори открито за несправедливостта срещу него
25 сеп 2021 23:00, Дарена Найденова
34
Жертва на "лов за вещици" - Джони Деп и падението му в Холивуд
БГНЕС

Джони Деп най-накрая сподели мнението си за падението си в Холивуд и сподели, че е жертва на "лов за вещици" и помоли хората да се борят срещу несправедливостта. 

 
Думите му бяха предизвикани от журналист, който попита актьора за т.нар. "култура на изключване" и как социалните мрежи влияят на публичните фигури. "Култура на изключване" е съвременна форма на остракизъм, при която някой е изтласкан от социалните или професионалните среди - независимо дали е онлайн, в социалните медии или лично. За тези, които са обект на този остракизъм, се казва, че са "отменени". Изразът "отмяна на културата" има предимно негативни конотации и обикновено се използва в дебати относно свободата на словото и наличието на цензура. 
 
Деп заяви, че това е "сложна ситуация", тъй като може да се разглежда като събитие в историята, продължило дълго и създало поводи за прибързано съдене от обществото. Актьорът говори на фона на скандалите с бившата си съпруга Амбър Хърд и делото му срещу таблоида The Sun, който го определи като "бияч на жени". Джони загуби в съда, след което беше уволнен от поредицата "Фантастични животни". 
 
Според съдията вестникът е имал доказателства за определянето на Деп като "бияч на жени", включително личните показания на Хърд за домашен тормоз. Актрисата е заявила, че е била подложена на системно насилие и дори се е страхувала за живота си. 
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До всички, които защитават "битата" - смятате ли, че нормален човек би се изходил по голяма нужда в леглото - показно? За нея това било "безобидна шега". Човекът решава, че не може повече да живее с такава личност и подава документи за развод. И кошмарът за него започва - бил насилник всякакъв.
23
0
 
2
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Лоша работа ако е вярно това в което въпросната го обвинява. И лоша работа ако не е вярно защото така му проваля живота. Лично аз по- клоня да не вярвам поради факта, че Деп е имал и др жени и никога до сега не е обвиняван в насилие. Макар, че то има една мъдра поговорка която гласи следното... Никога не е късно да станеш за резил. Както написах и в двата сличая е лошо.
22
4
 
2
 
! Отговори
много е зле преди 2 години
Как,милия,се оправя с тия 200 млн дето ги има,изобщо не разбирам!?И ми е едно притеснено,че няма на къде повече!Прочее,да живее Байдън!
21
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джонката ще го помнят и 100 години, тази след 5 няма и да се чуе.
20
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти какъв *** си. Лов на вещици , глупости.
19
1
 
7
 
! Отговори
Сър Стенли преди 2 години
"В България също има лов на "вещици", но по политически причини... Особено от май до вчера..." С тази разлика че в БГ повечето политици са вещици от мъжки и женски пол... (не казвам всички защото сигурно има и читави хора но са малко и нямат думата)
18
12
 
4
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Га яде кифтаците, рева ли?
17
4
 
14
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Сигурно има стотици милиони. Хич не го мислете. Ще се справи някак.
16
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Личните показания на жена която, ако може ща му извади очите и това е аргумент за съдията за да отсъди каквото и да е било ха-ха, та това е дума срещу дума и нищо друго.
15
1
 
23
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Майката си е .. в такива държави като САЩ да стъпиш накриво. В случая не знам кой крив, кой прав, но харесвам Амбър Хърд като жена, нищо че е лесбийка и Джони Деп като артист. Направи страхотна роля в "Защо тъгува Гилбърт Грейп", а Леонардо ди Каприо от там стана супер звезда, защото играта му беше направо гениална
14
1
 
4
 
! Отговори
1-н преди 2 години
Що Бело е минало през нечий нос...
13
8
 
37
 
! Отговори
Qnec преди 2 години
Много интересно напоследък. За жените като стане дума за права първи скачат да казват колко сме равникато става въпрос за отговорности аааа ние сме нежния пол. Когато видя жена да товари на гарата чували с цимент редом с мъжете тогава ще я призная за равна. То и тя може да го е млатила но нали е жена нейното не се брои
12
6
 
1
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Aко наистина бе убил Тръмп както се канеше във видео клипа, щеше не само да му се размине това сега, но и щяха да го назначат за следващия президент САЩ
10
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, Джонка! Cepи им в ycтaтaмръсна на всичките! Да голапат! На почивки!
9
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко, Джони много пропадна! Надали ще се изправи отново...
8
21
 
14
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
Тоя либерастин си го заслужава, както и всички подобни. Предупреждава ги умни хора, че тая ид-и-от-щина която проповядват такива като Деп, ще се обърне един ден и срещу тях.
7
2
 
41
 
! Отговори
Teo преди 2 години
Ето така се вадят кинти в нали дни. Щом тази амбър е релила да влиза в ролята на скъпа жрица на любовта, нейна работа си е. Почти съм сигурен, че Джони Деп го пере съчмата, ама щом е такъв - оставяш го и продължаваш напред! Да профитираш на чужд гръб си е висша форма на паразитизъм, който явно е модерен!
6
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 5: Фактите говорят: След побоя, Джони стигна дъното. И да се пениш и да бълваш, това очаква всички биячи.
5
4
 
55
 
! Отговори
Интересни времена преди 2 години
В наше време няма нищо по-лесно от това да осъдиш замогнал се мъж по обвинение за домашно насилие или сексуален тормоз, дори ако реалното или мнимо деяние е от преди 35-40 години. В същото време няма нищо по-трудно от това да осъдиш някого за причиняването на смърт на хора, дали "информирано" съгласие да участват в масови експерименти с вещества с непроверен ефект върху човешкия организъм.