Джони Деп: Холивуд полудя, властва култура на отхвърляне

Никой не е застрахован да го сринат, заяви актьорът
26 сеп 2021 14:45, Александър Попов
20
Джони Деп: Холивуд полудя, властва култура на отхвърляне
Снимка: БГНЕС

Джони Деп осъди "културата на отхвърляне“, която той сравни със замърсен въздух, и заяви, че с„никой не е в безопасност“. Звездата от "Карибски пирати" визира набиращото все повече скорост явление на развенчаване на славата на известни личности посредством недоказани обвинения в сексуални злоупотреби, тормоз и различни видове насилие.

Деп беше "отхвърлен" от много медии, а Warner Bros. го помоли да се оттегли от филма "Фантастични животни", след като миналата година загуби съдебното дело за клевета срещу вестник "Сън". Вестникът го описа като "мъж, който бие жени" след публичен спор между Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд.

Деп се появи на филмовия фестивал в Сан Себастиан в Испания в сряда, където трябваше да получи почетната награда "Доностия".

Както пише "Дедлайн", актьорът е заявил, че общественото мнение се е обърнало срещу него в светлината на съдебния процес.

"Това може да се разглежда като събитие в историята, което продължава безпрецедентно дълго, тази култура на отхвърляне, това бързо осъждане, неосновано на нищо, всъщност то е като замърсен въздух", каза Деп.

"Сега е извън контрол и мога да ви предупредя, че никой не е в безопасност. Никой от вас. Никой не е в безопасност. Нужно е едно изречение и нямате повече почва под краката си, килимът е издърпан", каза той и добави: "Това не се случи само на мен, случи се на много хора. Такива неща се случиха на жени, на мъже. За съжаление в един момент започва да се мисли, че това е нормално. Или че наистина е така. Но то не е".

След това Деп призова обществеността да „застане“ срещу тази култура, защото „някой, когото обичате“ може да се сблъска с лудостта на „културата на отхвърляне“.

По-късно холивудската звезда изрази „загриженост, че присъствието му на фестивала ще обиди хората и че не иска да обижда никого“. Той каза, че благодари на организаторите за "продължаващата подкрепа".

"Не съм направил нищо, просто правя филми", заключи той.

Деп заведе дело срещу бившата си съпруга Хърд и следващата година ще се проведе изслушване във Вирджиния. Той съди 35-годишната Амбър Хърд за публикация във "Вашингтон пост" през 2018 г., в която тя казва: „Станах публична личност, представляваща домашното насилие и почувствах целия гняв на нашата култура към жените, които говорят“./БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: холивудджони деп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
5
 
! Отговори
no name 2 преди 2 години
Единственото, за което е виновен е, че беше заслепен от тая *** и си заряза щастливото семейство, което имаше с Ванеса Паради. Това е единствената му грешка и със сигурност горчиво съжалява. Тази жена винаги ми е била адски противна. Има нещо зло в погледа й. Благодарение на него Холивуд разбра, че Хърд съществува. После се прехвърли на Мъск, ама той бързо я видя що за стока е и я разкара. А имаше записи с нейни изблици на насилие и агресия спрямо Деп.Значи не е света вода ненапита.Дано я осъди
17
0
 
8
 
! Отговори
no name преди 2 години
Оная въртиопашка Хърд така и не доказа нищо. Всъщност Деп няма повдигани обвинения за домашно насилие, не е подавана жалба в полиция и нищо подобно. Просто се появи тая па-ча и с влажен поглед и жален гласец рече пред някакъв жълт вестник, че била жертва на незнам си какво си. Него пресата го съсипа с недоказани твърдения на една златотърсачка. Всичките му бивши приятелки и жени излязоха в негова подкрепа - ако е бил насилник щяха и те да се присъденинят към Хърд и да го закопаят, но не би!
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В цял свят е така. И в България ще го отхвърлят.
15
0
 
23
 
! Отговори
хахахахахахаах преди 2 години
само някакви *** коментират. не мога да повяврвам. прав е човека.
14
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не просто остаря. Време е да оставиш място на младите. Достатъчно пари направихте.. алчни типове
13
9
 
5
 
! Отговори
Джончо преди 2 години
Няма филми, няма и жени, няма нищо.
12
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма незаменими. Джонито си изпя песента. Следващият е наред.
11
20
 
5
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
Народа рекъл: тече, тече, па спре.Тоя кво си е мислил, че цял живот ще е нещо ? Днес си горе, утре си долу. Днес си някой, утре си никой. Най - боли, като паднеш отвисоко. Ама, нищо де. Нека види, че е простосмъртен.
10
7
 
18
 
! Отговори
Катон преди 2 години
Семиттската клоака Холивуд трябва да бъде изрината до кота нула и после посипана със 2 педи сол,та нищо да не расте на тая проклета земя...
9
3
 
2
 
! Отговори
амбър преди 2 години
Щом те бие, значи е фаза
8
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След унищожението на религията, идва и унищожение на културата...
7
6
 
35
 
! Отговори
В. преди 2 години
Ами не е справедливо да те лишат от работа щото си се карал с жена си. Жалко че не можа да остарее достойно. Има много хубави филми. То друг актьор от неговия ранг няма.
6
26
 
4
 
! Отговори
Неrър Хомосексуалист преди 2 години
Кенсъл кълчъра е най-якия кълчър, но Джони Деп е пpocт и не може да го разбере това нещо.
5
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За момента в България е същото... Благодарение на един миризлив Чорап и хунтата му.
4
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А джендърските филми моментално се изплащат...
3
34
 
3
 
! Отговори
леле преди 2 години
Тоя на какво е заприличал.
2
40
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкия. Низвергнатата жертва. Да не беше бил.
1
51
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТОЧНО ОБРАТНОТО! ХОЛИВУД ОТРЕЗВЯ И ФИЛМИТЕ С ПЕРКОВЦИ КАТО НЕГО НЕ СЕ ПРАВЯТ В МОМЕНТА ЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ ИМА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ! В МОМЕНТА ДЖОНИ Е ПРАКТИЧЕСКИ БЕЗРАБОТЕН! СЕГА СЕ ПРАВЯТ НИСКОБЮДЖЕТНИ ПРОДУКЦИИ