Джеси Нелсън от Little Mix: 10 години бях нещастна

Певицата с разкритие за бандата
Обновена: 30 сеп 2021 06:06 | 29 сеп 2021 23:40, Ивета Иванова
7
Джеси Нелсън от Little Mix: 10 години бях нещастна
Снимка: БГНЕС

Джеси Нелсън призна, че няма голям шанс тя да се завърне в момичешката група Little Mix. Певицата напусна бандата в края на 2020 г., защото каза, че това влияе зле на психическото ѝ здраве.

Тя твърди, че е прекарала по-голямата част от времето си в групата, като се е чувствала тъжна, без да има почивка и е имала несъгласия с другите членове на бандата - Пери Едуардс, Лий-Ан Пинок и Джейд Търлоу.
 
"Имаше периоди и моменти, в които наистина обичах това, но чувствам, че в повечето периоди бях по-скоро тъжна, а не щастлива. Не мисля, че хората осъзнават колко е трудно да бъдеш в момичешка група. Има много неща, за които хората не подозират. И, очевидно, не ми се позволява да вземам свои собствени решения. Още трима души трябва също да се съгласят, винаги има несъгласия за определени неща... Много хора мислят, че съм егоист, защото съм напуснала групата. Аз наистина не исках да разстройвам хората и не исках хората да мислят така за мен, но вече не ми пука. Това бяха 10 години от живота ми, в които бях много нещастна и трябваше да напусна и искрено да правя това, което ще ме направи щастлива", споделя тя пред "Reign With Josh Smith".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В този бизнес за милиони в US си продаваш живота в името на парите и славата. Лицето е просто инструмент за вадене на пари, никой от хората зад него не се интересува дали е нещастен и как се справяс т воа, вжното е образа да е излъскан и да бачка за да вади кинти.
3
1
 
3
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Ох , горките "звезди", всичките са едни такива страдалници ... и всички са били насилвани като малки, това май е рецептата за успех в сащ, очаквам и тая, дето не я знам к'ва е, да разкаже някоя "сърцераздирателна" история ...
2
0
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
А коя е Джеси Нелсън от всичките тези ебaлници на снимката :)))
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой чувал ли ги е тея?