Eминем с нов бизнес, отваря ресторант в Детройт

Заведението ще се казва "Спагетите на мама"
1 окт 2021 19:45, Иванка Гъркова
8
Eминем с нов бизнес, отваря ресторант в Детройт
Снимка: БГНЕС

Еминем се заема с ново начинание, което ще учуди голяма част от феновете му. Рапърът, който има толкова много хитове, никога не е споделял, че обожава да похапва спагети. И ето че днес сбъдна една от младежките си мечти – да има свой ресторант. Скоро той ще отвори за първите си клиенти в Детройт.

Неслучайно заведението, което ще носи името „Спагетите на мама“, е в родния град на изпълнителя. То е свързано с хита Lose Yourself, който стана саундтрак към филма „Осмата миля“. Именно в него той пее за повръщано – от „мамините спагети“.

Тази пролет 48-годишната звезда изненада работещите на първа линия в две болници, изпращайки им от своите спагети, които преди това можеха да се намерят в т. нар. временни магазинчета, разположени за ден на различни места в Детройт.

Според мениджъра на Еминем, идеята за въпросното ресторантче, предлагащо вкусни спагети, е допаднала изключително много на почитателите на певеца. По думите на Пол Розенбърг, временните обекти са били просто за тест, а сега рапърът има постоянен, с който много се гордее.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
12
 
4
 
! Отговори
Ристу преди 2 години
Посредствен рапър. Видя, че не може да печели от "пеене" и реши да смени бизнеса. Правилно. Дано да разбира от готвене поне.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ха хаНай-вероятно е решил да подпомогне Детройт
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво!
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най - добрия!
1
6
 
5
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Във фалиралия и пуст като в пост апокалипсис Детройт? А не примерно в Холивуд или някой богат квартал? Много сантиментално и глупаво.