Уилям и Кейт на Хималаите отбелязват 10 г. от сватбата

Кралят и кралицата на Бутан се сдобиха с втори син в разгара на пандемията
8 окт 2021 13:40, Иванка Гъркова
3
Уилям и Кейт на Хималаите отбелязват 10 г. от сватбата
БГНЕС

Кралят и кралицата на Бутан празнуват 10 години от тяхното бракосъчетание. Ето защо, за тях и роднините им, месец октомври е по-специален. По този повод „Уилям и Кейт на Хималаите“, както често ги наричат, споделиха нов семеен портрет. На него може да видим порасналите синове на двойката.

„През октомври 2021 г. Негово Величество Кралят отново е на турне, този път на Изток, вдъхновявайки множеството младежи, които градят история в тези пандемични времена. Това е специален октомври – този месец отбелязваме 10 светли години от Кралската сватба“, съобщиха от пресслужбата на кралското семейство и споделиха един кадър от новата фотосесия на Джигме Хесар Намгиал Вангчук и Джетсун Пема.
 
На снимката кралят и кралицата позират заедно със синовете си – наследникът на трона Джигме Намгиал и по-малкият му брат Джигме Угиен Вангчук.
 
„Ние сме вдъхновени от нашия крал и кралица, чийто единствен стремеж е благосъстоянието на жителите на Бутан. Нашата вечна любов към Техни Величества ни дава сили да изпълним този стремеж. Ако днес Бутан е изключение в света, то това се дължи именно на това“, пишат още от кралския двор и добавят, че кралската двойка е олицетворение на състрадателността, лидерството и благодарността на народа им е огромна.
 
Още за годишинината на краля и кралицата на Бутан ще откриете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Сокуро Кетеебе преди 2 години
Тия много блъскат на японци
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе тия май не са чували за коронавирус. Май не ги засяга. Само нас простосмъртните ни искат сертификати. Нае посмее?тях кой ш