Меган и Кейт не получили шанс да се сприятелят

Ето защо
11 окт 2021 12:21, Ивета Иванова
11
Меган и Кейт не получили шанс да се сприятелят
Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън нямала енергията да се опита да създаде връзка с Меган Маркъл. Двете така и нямали шанс да се сприятелят, когато Меган дошла в кралското семейство.

Кралският биограф Андрю Мортън пише, че двете не били близки.
 
"Кейт и Меган не бяха нито сестри, нищо общо с Даяна и Фърги, които бяха приятелки преди да се присъединят към кралското семейство. Още повече, по време на подготовката за сватбата на Меган, Кейт преживяваше третата си трудна бременност и беше фокусирана над собственото си благосъстояние. Тя нямаше много енергия да създаде връзка с новата си съседка. Когато двете седнаха заедно в кралската ложа, за да гледат финала при жените на "Уимбълдън" през юли 2018 г., двете жени все още се опознаваха", пише той в книгата си "Meghan: A Hollywood Princess".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Защо пък Кейт трябва да се сприятелява с тази змия(Меган)???Колкото по-далеч е от семейството им-по-добре!Току виж им направила некоя орама.
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е наистина много жалко... Да се надяваме, че ще имат такъв шанс за в бъдеще.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То пък да ти омръзне от тия. Всеки ден новини за тези кукувици. Като че ли от тях зависи гибелта на човечеството и края на света.
4
1
 
11
 
! Отговори
Растата преди 2 години
Дайте да направим кампания за сприятеляване на двете, че сърцето ни се къса, че не са в добри отношения. Не трябва да има бури в кралското семейство и е необходимо да предотвратяваме възникването на проблеми в рая. Трябва да живеят като в приказка и тогава и ние по света ще сме щастливи.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тия Механи,Кейтове,Харита да не са абонирани за този сайт че по 20 пъти на ден пишете за тях без това да интересува някого
2
0
 
14
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Абе манете ги тия... Важна е нашата принцеса Калина, дето си мяза баш на рептил, а също ме вълнува какво става с Китин Муньос. Много ми е важно също какво става с внучето на испанския комарджия (Симеон) което за благозвучие кръстиха Хасан....
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чак пък да говорят за Меган като за "Холивудска принцеса" ми се вижда ужасно пресилена. Тя е треторязрядна актриса снимала се в треторазряден сериал и блеснала с това че се съблече. Десетки хиляди жени го правят. Нито е кой знае колко хубава, нито е кой знае колко забележителна, просто е много на---ла