Салма Хайек си партнира с Анджелина Джоли във „Вечните“

Актрисата е поласкана за ролята във филма
11 окт 2021 21:46, Дарена Найденова
6
Салма Хайек си партнира с Анджелина Джоли във „Вечните“
БГНЕС

Салма Хайек съвсем скоро официално ще стане част от новите герои на Marvel. Тя ще се появи във филма „Вечните“, който прави своята премиера на голям екран на пети ноември.

55-годишната актриса, която застава на корицата на списание AARP казва, че е била изненадана да получи такава роля толкова късно в кариерата си. Хайек ще се появи като героинята Аджак, чиято способност е да лекува. В комиксите Аджак е мъж, но разговор между Салма и режисьорката Клои Джао променя напълно самоличността и пола.
 
„Бях шокирана да получа такава роля в 50-те си години. Почувствах благодарност и вълнение, не само заради това, но и заради възможностите, които ме очакват в бъдеще“, казва актрисата пред AARP. Хайек може и да е била изненадана, но Клои Джао още от началото е знаела, че това е нейният Аджак. Режисьорката казва пред списанието, че актрисата е пълна с мъдрост и е много възприемчива. Джао описва Салма като майката на всички Вечни.
 
Докато феновете ще трябва да почакат да видят Хайек в кожата на Аджак, актрисата разкри няколко детайла около героинята си. „Клои реши да атакува концепцията на лидерството от перспективата на майчинството. Аз не съм майка. Аз съм извънземно. Не мога да имам деца. Въпреки това героинята ми има много близки неща с истинските майки“, казва тя пред списание Total.
 
Още за новата роля на Салма Хайек вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от пъпчиви примитивни пубери!Боже толкова млади и тотолкова проStи ! Жална България с такива чада!!!
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малииии, тая колкото пъти и видя снимка и ми настръхва Фуя. Адска е!
1
5
 
9
 
! Отговори
голямо нещо е тая преди 2 години
Салма Хайек и Пенелопе Круз са абсолютните жени!!!