Сюзън Сомърс: Остаряването може да е невероятно

Актрисата държи на органичната козметика
11 окт 2021 23:00, Иванка Гъркова
20
Сюзън Сомърс: Остаряването може да е невероятно
БГНЕС

„Остаряването е невероятно. То е нещо, към което трябва да се стремите, да очаквате с нетърпение и да искате“. Това споделя Сюзън Сомърс. Малко преди да навърши 75, звездата от сериала „Стъпка по стъпка“, споделя как се чувства пред „Park Magazine“.

Актрисата разкрива, че не се притеснява от това, че времето оставя следи по лицето ѝ, но е трябвало да минат няколко години, за да приеме, че една жена може да остарява грациозно.
 
Сомърс посочва, че откакто се погрижила за своето здраве, започнала да се радва повече на живота. През 2000 г. тя бе диагностицирана с рак на гърдата, което я накара да се раздели с вредната храна и козметика с твърде много химикали.
 
„Харесва ми как изглеждам. Харесва ми начинът, по който се чувствам. Харесвам енергията си... Мога да ви кажа, че стареенето може да бъде толкова невероятно, ако знаете как да подходите към него“, обяснява тя.
 
По думите на Сюзън, която през 90-те бива смятана за секссимвол на тв екрана, за въпросното усещане трябва малко работа.
 
„Става въпрос за здраве, за промяна на вашето мислене и разбиране какво ни разболява и как можем да се борим с това“, продължава тя.
 
Каква е тайната на Сюзън Сомърс за перфектна визия, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Абре номер 6, аз не съм съгласен с теб. Възрастта 23 години е твърде бабешка за правене на деца. Ела тука у Разсадника да прогледнеш истината - цига ни те са заредили фурните на по 12 и после се радват на блаженство и просперитет :)
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нищо хубаво в остаряването. Започват проблеми с здравето, не те взимат на работа, нямаш пари, приятелите и близките си отиват...
14
1
 
7
 
! Отговори
do 6 преди 2 години
Хахахахаха, това някакъв виц трябва да е. Ти да не си 12 години? Много хора започват началото на кариерата си на 30, а тоя ми пише, че на 30 били старци и никой не те взема вече на работа. Много си забавен. Дано не мислиш така сериозно, че скоро и ти ще си овехтял и за ***, по твоите собствени разбирания.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте давали разни милионерки от други държави за пример. Какво общо има това с реалността, в която ние живеем...нищо! Тая се харесвала, оная пък не...дреме ми на чантата. Ако имаше умни журналисти, те щяха да образоват хората с полезна информация, а не да ни заливат с поврътни.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В БГ все още е пълно с хора, които са старци на 30 години. Толкова ми е жал за тях, такава психика ти разсипва целия кеф от живота. Ц, ц, ц.
11
1
 
13
 
! Отговори
Момченца, преди 2 години
Правенето на деца не е като да си купиш хляб от магазина. За тая работа се искат двама - здрави, желаещи и готови мъж и жена. Има двойки, които по 10 и повече години се борят с помощта на медицината за дете. Има и такива, които не успяват. Не правете оценки на хората без да ги познавате.
10
0
 
9
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
- "Франк, опасявам се, че нашата връзка е чисто сексуална!"- "Ами, на тази основа да градим останалото!":D :D :D
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДжейТи и Дейна ми бяха любимците. Страхотни диалози!
8
0
 
8
 
! Отговори
Дидо преди 2 години
"Стъпка По Стъпка" е култово сериалче.Още го гледаме на DVD в дома.Дж. Т., Коди, Дана - нЕма такъв сериал!!!
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не всички пишещи коментари на кирилица тук са българи и православни. Това няма нищо общо със споменатите две неща. Повечето са турско-анадолски сoдoмити, представящи се за българи и православни, с цел компрометиране на българи и православни. Тези мaймунджeлъци в коментарите не са от вчера.
6
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смъртта е грозна и страшна. По-добре човек да не се е раждал.
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Невероятно, колко да е невероятно!?
4
37
 
20
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Принципно си прав. До 23 години се правят деца, 2-3 и готово. Смешно е като видя бабички и дядовци на 30 да дундуркат пеленачета. Побелели, овехтели, увиснали телеса и набръчкана кожа, себе си не могат да гледат, пък камо ли деца. Пък и да не се лъжем, след 3б годишна възраст вече никой не те взима на работа, защото си стар и бавно работиш. Останеш ли без работа след 30 годишна възраст, живота ти свършва.
3
8
 
9
 
! Отговори
откровена преди 2 години
Колко да е невероятно? Остаряването е губене, ден след ден. Особено за красивите жени е доста отрезвяващо преживяване. Наред с доброто губиш и лошо - суета, резки настроения, капризи, но е нужна страхотна самодисциплина и промяна в мисленето, за да го приемеш що-годе позитивно.
2
3
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Можело да е невероятно - да, ако си милионер...
1
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оф, моята баба на 94 години, и е като гробница...ама те хората на село, цял живот труд по полето и тъй...