Щерката на Глория се разделила с бащата на детето й

Симона Загорова приключила отношенията си с Даниел
18 окт 2021 08:06, Александър Попов
138
Щерката на Глория се разделила с бащата на детето й
Снимка: Facebook

Дъщерята на фолкзвездата Глория - Симона Загорова, призна, че се е разделила с бащата на дъщеря си.

"С Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и това е най-важното в случая. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в отглеждането й. Това, което се е случило между нас, няма никакво значение. Важното е да е всичко да бъде наред за нея", заяви Симона пред bTV.

Тя се върна към момента на раждането.

"Имах вътрешен усет, че ще е момиче – бях сигурна. Това е може би най-хубавият момент в моя живот като цяло".

"Аз бях на седмото небе, като разбрах, че ще носи моето име. При мен не беше планирано забременяването, но моята майка ми каза да не се притеснявам, защото ще ми помага с отглеждането на детето. При Симона беше по същия начин – не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел. Това е един Божи дар – след като Господ е решил, така трябва да бъде. Нямам нищо против да ме наричат баба. Аз съм баба на Галина – дай Боже всекиму. Това е благословия за всеки един човек и родител", каза от своя страна Глория.

Глория била против връзката на дъщеря си с нереализирания младеж. Наследницата й обаче се противопоставила и продължила да се среща с него, а не след дълго и забременяла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: ГлорияСимона Загорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За жалост ранните бракове преди 30г, свършват по този начин в 80% от случаите, останалите 20% не могат да се траят но кретат. Младите представа си нямат, в какво се забъркват, раждайки деца, а то определено няма нищо общо с купончета и неангажиращ с*кс. Крайно време е родителите им да им споделят повече за семейния живот, отговорностите и да ги насочват правилно, към учене, работа и чак в последствие създаване на семейство. Жалко, че децата страдат заради нехайството на родителите си.
59
0
 
2
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Ако и малката си сложи очила, не можеш да разбереш коя, коя е! Неприятен момент, но ако е могло да се избегне е щяло да се случи, но....не! Друго си е с тате и мама за всеки член на семейството!
58
0
 
8
 
! Отговори
D преди 2 години
Как така се е хванала с нереализиран мъж. Явно наистина е било любов, но бързо са я окопитили, че с любов няма да е щастлива.
57
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази жизненоважна новина се върти от няколко дни в много български сайтове. Не знам обаче дали световните медии я отразиха вече.
56
0
 
4
 
! Отговори
е преди 2 години
Браво на момчето.
55
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От средните бидончета за зеле няма по магазините.
54
0
 
13
 
! Отговори
любопитен преди 2 години
Да не е направил шлем подкарвайки и тъщата?
53
1
 
14
 
! Отговори
До Хахаха преди 2 години
Хич не е драма да планираш да имаш дете с някой, да се роди детето и веднага да се разделите...Или човек не мисли преди да има дете или просто не му пука дали детето му ще има истинско семейство.
52
1
 
11
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Мога да ги зареждам и двете . Само да ми се обадят .
51
0
 
14
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
К.....и сър.
50
9
 
20
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Няма драма в развода. Дори е препоръчително, както е препоръчително да сменяш работата си като не виждаш развитие или не ти плащат достатъчно добре. Президентът ви е разведен, предишният премиер ви е разведен, путин също е разведен, тръмп сменяше съпругите като носни кърпички. Аз не виждам драма, освен в главиците на хората живеещи на село, където основната драма е, ама какво ще кажат хората.
49
0
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Трябва да е реализиран във всички дупки като Глорийчето
48
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами кой ти е виновен бе моме, като си тръгнала с разни чалгари и мутрафони ?!?
46
4
 
23
 
! Отговори
Пъстър свят преди 2 години
Сега е на мода , самотна силно еманципирана майка , която може всичко , знае всичко , мъж трябва единствено за донор , което се се пак е нещо .... никакви ценности не останаха , благодарение на чалга извращенията....
45
0
 
20
 
! Отговори
Дидо преди 2 години
Търси се зет, с възможности поне колкото на бабата.
44
0
 
15
 
! Отговори
Така така преди 2 години
Трябва да се следва примера на баба Гло !!!! Хубаво ше излезе чалга поколението....
43
1
 
18
 
! Отговори
Ицо преди 2 години
"господ така е решил" ахахахха Естествено господ седи и се чуди - изтърваната дъщеря на няква чал.гар.ка с кой бек да се намери и забременее за норматив в първия месец. Ами не не е господ ... ценностната система и възпитание е.
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма новина! Нечувано! Какво занимавате хората с тези двете? Хората няма какво да ядат и едва свързват дяата края, тези не си намериха кох да ги чеше. Хайде у лево!
41
1
 
13
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 2 години
КАКВАТО МАЙКАТА,ТАКАВА И ДЪЩЕРЯТА