След изяви на червения килим - Анджелина Джоли може да има коронавирус

С подобни притеснения е и колежката й Салма Хайек
23 окт 2021 19:10, Дарена Найденова
24
След изяви на червения килим - Анджелина Джоли може да има коронавирус
Снимка: БГНЕС

Само преди няколко дни Анджелина Джоли и Салма Хайек бяха широко усмихнати на червения килим в Лос Анджелис преди премиерата на новия им филм „Вечните“. Двете дами дори решиха да поканят най-важните хора в живота си – децата – да ги придружат на специалното събитие. Хайек доведе дъщеря си Валентина, а Джоли взе пет от общо шестимата си наследници, за да им покажат началото на новата ера на Marvel.

Всичко това обаче беше за кратко, тъй като двете актриси спират с изявите на червения килим заради потенциално излагане на коронавирус. Към тях се присъединяват колежките им Джема Чан и Лорън Ридлоф, както и режисьорката на филма Клои Джао. Всички те отсъстваха от събитието Women in Hollywood, организирано от списание ELLE, което се състоя във вторник.
 
Главната редакторка на ELLE Нина Гарсия потвърди, че дамите са поставени под карантина. Тя заяви пред гостите, че актрисите и режисьорката са били просто изложени на коронавирус и не са се заразили. Все пак те са решили да си останат вкъщи, за да опазят хората около себе си. „Тези супегероини сега са в суперизолация“, пошегува се Гарсия.
 
От Disney все още не са коментирали точно откъде актьорският състав на „Вечните“ е бил изложен на коронавирус, но потвърдиха, че срещите с медии и фенове засега ще се провеждат само онлайн. „По-рано през деня бяха уведомени за потенциално излагане на коронавирус и въпреки че всички актьори дадоха негативен резултат, като предпазна мярка, преминаваме към онлайн срещи“, заяви говорител на списание People.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
Евтино платена пеперудище на ЦРУ. Игра филм в полза на мюсюлманите срещу сърби и православни. Печели с лъжи.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не си пие редовно Кукумицина така става
14
5
 
10
 
! Отговори
До 14: преди 2 години
Ти си 100% пиян. Преди няколко години частните лекари казаха на тая, че тя има генетична предразположеност към рак на гърдите и рак на матката. В резултат, тя реши да бъде подложена на хирургични операции като гърдите и матката й бяха премахнати. На практика тя не е вече жена. Какво точно ще "треснеш"? В допълнение, в гимназията й откриват някакво психично заболяване, което ние популярно разбираме под бавноразвиваща се.
13
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който нормален мъж, падащ си по жени, каже че не би треснал милфката от снимката, би излъгал жестоко.
12
3
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Sheba...играла ли е "Булката на Франкенщайн"?
11
13
 
6
 
! Отговори
Sheba преди 2 години
Най- добрата актриса. Идеално и пасват драматичните роли, макар , че няма много такива.
10
4
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
малейииии!...САМО ПОПИТАХ тая снимка кога е правена,преди да си кастрира циците,или след това?...Обаче некой "с възможности" затри въпроса ми..Което е противоконституционно,защото имам право да питам и да получавам отговори..!..Да да,такае....
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, И? Имала коронатавирус. Ми и съседката Пенка има, ама не пипете тука. Помияpи долни. Сензация направихте ли? Да ви го тyря у устичките Hacpaни.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хм. Не са ли ваксинирани? И при отрицателни тестове - карантина? Намирисва ми малко на евтина постановка. Но как да е - нито ме интересуват, нито ще ми липсват ако се гътнат, нито са ми модел за подражание. Жените в Холивуд - , дето са ги пуснали и да свършат някаква работа. Такъв им беше възхода преди десетилетие, сега не виждам що се гордеят.
7
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трите противни баби, с които занимават света (защото това е открадната и преведена статия) са бездарната Джей Ло, мумията Джоли и феминистката Анистън. И трите биха изглеждали като вещици ако не бяха пластичните хирурзи и тежкия слой грим по лицето.
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може, защото рептилите не ги хваща вируса.
5
3
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПОНЕ НЕЩО ДА ИМА, ЧЕ ОСТАНАЛОТО ГО АМПУТИРА!
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брад Пит няма вкус за жени. Как можа да зареже естествената Дженифър и да се залепи за тази скумрия по която даже нема *ици и ***. Отчаян, ще да е бил и в дълбока депресия.
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мое да има, а мое и да нема. Тая хипохондричка си изряза органите, та тя ли да ми е пример некв.
2
4
 
19
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Подкрепям всички коментари отдолу, и добавям, че жената си има срок на годност. Зелен сертификат не я устройва, нито ваксина.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами така е като се разхождат по разни червени килими, аз като не ходя по такива и не ходя по болници как да се заразят с коварния вирус?