Принц Чарлз трябва да се притеснява от книгата на Хари

Ето защо
25 окт 2021 23:25, Ивета Иванова
17
Принц Чарлз трябва да се притеснява от книгата на Хари
Снимка: БГНЕС

Преди месеци стана ясно, че принц Хари ще издаде своите мемоари в края на 2022 г. и кралското семейство е притеснено заради това.

Според кралския експерт Андрю Мортън, има основание за това. В интервю за "Us Weekly" Андрю казва, че книгата вече е завършена и специално бащата на принц Хари, принц Чарлз, трябва да бъде притеснен относно написаното в нея.
 
"Ако аз бях принц Чарлз, щях да потръся нещо, под което да се скрия. Мисля, че още веднъж ще видим Чарлз под прицел", твърди Мортън.
 
Експертът казва още, че ако зададеш на Хари директен въпрос, той ще даде директен отговор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям праз.Нито са били първото,нито ще бъдат последното семейство с проблеми. Младостта на Чарлз е минала във времена,в които не е имал право да се ожени за жената,която е му е сродната душа.Натресли му Даяна и човекът се оженил за нея.Даяна от своя страна с охота се омъжва за мъж, в чиито чувства се е съмнявала - ама нали е принц и бъдещ крал.И от цялата работа - тя е жертва, пък той е злодей. Услужливо се забравят изневерите ѝ,включително с женени мъже,че да не ѝ се затъмни ореолът на светица
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАКВО ТОЛКОВА Е ПРЕЖИВЯЛ ХАРИ, ТА СЕГА ИЗДАВА И 9795МЕМОАРИ ? СИГУРНО ТРЯБВАТ ЛЕСНО СПЕЧЕЛЕНИ ПАРИ НА МЕРКЕЛ !
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДъртакТи па да неси им свеил бе
12
8
 
6
 
! Отговори
Дъртак преди 2 години
Хари е син на Даяна и някой си коняр , държи се точно като тъпата си майчица !! Коняра може и да е бил по-коректен от него?!
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
както Великобритания не може да проумее, че не може да си вътре в ЕС и да нямаш задължения към него, или да си вън - и да няма последици, така и Маркъл не може да проумеее, че или си вътре в кралското семейство и имаш задължения, или си вън и не се ползваш с протекциите му. Няма среден вариант.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на Хари, неговата..........употребява името ми, а той е мъж по чехъл. Явно е добра в секса или пък го заплашва, че ще му отнеме детето. Маркъл си постигна своето - омъжи се за принц, стана известна, после отказа за изпълнява кралските задължения, вкл. отказ от публичност, нацупи се, че сина й не е принц, напусна кралското семейство за да прави пари на гърба му, а се чуди, че те не й плащат охраната....
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам защо трябва да се притеснява Чарлз. Харито няма факти, а само празни обвинения. Никой от кралското семейство няма да подкрепи Хари ако се стигне до съд, а там играят доказателствата, а не мемоарите. Както е известно мемоарите често не отразяват действителността.
8
5
 
1
 
! Отговори
D преди 2 години
Хич не му е читава работта на тоя бъдещ крал. Но сина му няма да прости за отношението към майка му, за чиято смърт най вероятно са виновни цялото кралско семейство. Ще си сърба попарата! А Камила никога не й е било мястото в двореца, тази върти*пашка.
7
2
 
4
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Ако Даяна си беше намерила друг,нормален богаташ,сега щеше да се радва на внуци.Ама не,трябва да е ря*за*на карагия....
6
3
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Преди само 200 години Хари щеше да е екзекутиран за държавна измяна.
5
5
 
5
 
! Отговори
защо преди 2 години
Новият Павлик Морозов! Още едно доказателство за хибридната война на Путин. И Бъкингамските зидове не могат да го спрат.
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом се продал да се издържа и печели на гърба на потеклото си,изобщо не разбира защо е принц и какво се очаква от него.Първо бягат от задължения,Харито се чуди що баща му не му плаща охрана,пускат интервюта,когато принц Филип беше в болница,оная реве що детето й не е принц,компрометират Кралицата,след това кръщават детето си на името й,без да я питат.Ами нали лоша,бе?То бива отка.чалки,тия не се траят.А книгата едва ли я пише Хари,някой друг и едва ли преценява последиците,освен кифлата му
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Историите на Чарлз са известни,вече не са интересни,освен ако Хари сключвайки договор за милиони,се развихрил да трови баща си,да го разболее по бързо,не казвам по лошо,но с двуличната си жена всичко може да се очаква,а то нагледно се вижда.Да спекулират непрекъснато с *** на Даяна е доста предубедено.Зад океана с такива бози печелят от *** като Хари,затова предварително анонсират нещо тайнствено.Хари подтикван от отмъщението на мулатката разбива една империя и доброто име на Кралицат
2
1
 
14
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
По- добре да се страхува от Бог! Ама вече няма връщане назад, късно е! Надробил е яка карма. Не вярвам да го е осъзнал.
1
5
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
фанах да са обърквам с тия дърти крокодили...Чарлз беше дете на Дъртата,нали?..Макар че изглежда като неин баща ,или поне набор..Обаче какво?..Костенурките пък живеят до 200 години..