Кои са най-хитовите костюми за Хелоуин?

Идеи за празника
26 окт 2021 23:00, Ивета Иванова
27
Кои са най-хитовите костюми за Хелоуин?
Снимка: Pixabay

 Хелоуин наближава и сигурно вече имате идеи как да се маскирате за празника. Много хора избират любими анимационни герои, любими знаменитости или нещо, свързано с хобитата и вкусовете им. Ако още се колебаете, но искате да сте в крак с тенденциите, ето кои костюми ще са истински хит тази година, според "The Sun".

Круела де Вил
 
Новият филм за Круела де Вил излезе през пролетта и предизвика истински фурор. Ема Стоун влезе в образа на злодея перфектно и дори прическата тип Круела стана водеща тенденция в света на красотата. Хелоуин не прави изключение - костюмите на Круела са голям хит. Трябва да намерите перука, при която едната страна на косата е бяла или бледожълта, а другата черна. Дълъг официален черен шлифер и черен клин са идеални за костюм. Може и да сте с черно кожено яке и дълга черна пола.

Група Монескин
 
Италианската рок банда спечели Евровизия тази година. Членовете на групата правят огромно впечатление с визията си. Ако обичате смелите тенденции, преобразете се в рокаджиите. Трябва ви кафяв кожен гащеризон, изрязан в горната част, както и черни боти.
 
Героиня от "Историята на прислужницата
 
Сериалът "Историята на прислужницата" започна да се излъчва през 2017 г. и събра много почитатели. Ако ви харесва, добра идея е да се облечете като героиня от него. Необходима ви е червена рокля, която е малко над коляното, дълго червено наметало и бяла шапка-идиотка или качулка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: звездикостюмиХелоуин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние не го празнуваме.
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***,спрете да пропагандирате и насаждате този гнусен ,,празник'' !
15
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един привнесен "купешки" празник от западните ни "партньори" ... Ликуй народе ... Вече можеш да кръстиш детето си Никол или Ричард ... Какво благоденствие ... :)
14
3
 
13
 
! Отговори
Историк+ преди 2 години
Вампирският празник е само една от заслугите на западната църква (католическа и протестанска) към миряните. По-съществени други такива са кръстоносните походи, инквизицията, безбройните религиозни войни между западните християни, и подобни, които за щастие, нашата ортодоксална църква ни е спестила, въздигайки се по хуманност.
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Празнувайте , но преди това подпишете информирано съгласие , че ако се разболеете сами сте си виновни!
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 16:На Хелоуийн никой не призоваеа зли сили или дявола. Напротив, на този ден те си отиват в Отвъдното, а хората се срещат с любимите си починали и започват да се готвятза Коледа.
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казват, че в стари времена в Западна Европа в нощта на Вси Светии, хората наистина са се срещали с починалите си роднини и приятели. Аз го вярвам НАПЪЛНО. Срещал съм ги и то не само на Halloween. Не виждам нищо лошо в празника. Всички сме християни.
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не призовавайте дyxoве и зли сили, не се покланяйте да сатаната и не слугувайте на дявола. Това изобщо не са безобидни занимания, особено за деца. Когато след дяволския празник детето ви получи "видения" или направо припадъци и епилепсия, много ще съжалявате за тези "развлечения" но ще бъде късно и ще ви трябват години ходене по болници и психиатрии, за да се отървете от нещо, което сами сте извикали.
9
3
 
5
 
! Отговори
Ками преди 2 години
Ние съд съпруга ми ще бъдем Батман и Робин. Старо, но е класика , а и ни отива.
8
4
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Сопа нямаш ли за аборигени :)))
7
5
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
това не е наш празник и не се занимаваите с прос-то-тии идват деца нашарени катоаборигени да просят по вратите и плашат хората ако не му дадеш хвърлят яица повратите на апартаментите всяка година има скандали
6
6
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Шрек от Банкя оригинал :)))
5
5
 
4
 
! Отговори
жълт сертификат преди 2 години
Както и миналата година, най-популярните костюми ще бъдат: всички модели на ковид вируса, медицинска сестра на първа линия и недоумрял пациент зомби. Все пак не забравяйте, че след като герб отдавна не са на власт, Хелоуин вече не е национален празник.
4
7
 
17
 
! Отговори
Млад Мъж преди 2 години
Оф, сега като се почне един патриотизъм... Който иска да си празнува Хелоуин той е на 31-ви срещу 1-ви. Всеки може да си празнува денят на народните будители на 1-ви, и трябва! Аз помня като дете, че дядо ми, ми правеше страшна тик,ва или диня с изрезки и свещ. Не помня точно на коя дата, но винаги имаше един такъв ден!
3
10
 
17
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Точно така маскирайте се като олигофрениии по западна промивка с малоумнияттт им празник докато същите тези кукловоди ,които ви промиват съзнанието да се държите като деца ви таковат маматаааа от всякъде сега с един дрруг Хелоун който включва много глад ,смърт ,убийци глобалисти ,педофили изнасилващи и убиващи малки деца ва извратените им сатанински ритуали и като за капк ви задължават да си биете тяхното био-оръжие представено като "ваксина" Честит Хелуин на всички !
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В нощта на 31 октомври Деси Радева ще маскира съпруга си в най-страшния костюм - зелен чорап с корона, за да може той плаши злите антиваксърски сили ;)
1
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние сме Българи. Бойкот на Хелоуин и на западните измислици целящи да ни поамериканчат. За Бога хора, осъзнайте се. Защо се срамувате да се наречете Българи.