Виктория Бекъм не поучава децата си за брака

Звездата призна, че не се меси в живота на Бруклин и годеницата му
27 окт 2021 23:55, Теодора Драгоева
8
Виктория Бекъм не поучава децата си за брака
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм разкри изненадващата причина, поради която се въздържа да дава брачни съвети на сина си Бруклин. Най-големият син на британската дизайнерка и на ексфутболната звезда Дейвид Бекъм се сгоди преди една година за американската актриса Никола Пелц. Двамата бяха заедно едва девет месеца преди Бруклин да предложи на милиардерската щерка Никола да стане негова съпруга. 

Колкото до Виктория и Дейвид, те са щастливо женени от цели 22 години. През тези две десетилетия бракът на бившата звезда от Spice Girls и бившия футболист имаше своите върхове и спадове, но без съмнение любовта между двамата възтържествува и семейството им остана непоклатимо.
 
Мисис Бекъм, която има четири деца от Дейвид, разкри обаче, че не желае да дава съвети на Бруклин относно връзката му с неговата годеница.
 
Говорейки пред Дерек Бласбърг за списание WSJ, 47-годишната Виктория обясни защо смята за лоша идея да споделя мъдростта, която е натрупала в собствения си брак, с децата си.
 
Тя каза: „Спомням си, че Джери Халиуел веднъж ми каза: „Когато си купиш телевизор, получаваш и ръководство как да го използваш. Но когато имаш бебе, няма ръководство. Просто трябва да разбереш всичко сама.“
 
Oще по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Token Black преди 2 години
Защо жените се гримират и парфюмират? Защото са грозни и миришат. Хахахах бъзикам се - това е майтап от едно филмче. Респект и цветя за вас мили дами!
3
2
 
2
 
! Отговори
Голема Ханъма преди 2 години
Ама ако и залющя един шамар, ше се разхвърчат очила, прически, гримове ще се вдигне облак фон дьо тен и отдолу ще се покаже чудовището от Лох Нес.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не,тя говори само за пари..
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубава обувки има младежа, и девойката има хубави зърна. Аман от показност !