Гол до кръста: Орландо Блум сглобява мебели

Актьорът демонстрира, че и знаменитостите са като всички останали
28 окт 2021 15:32, Теодора Драгоева
5
Гол до кръста: Орландо Блум сглобява мебели
БГНЕС

Британският актьор Орландо Блум показа добре оформените си бицепси, докато боядисваше и подготвяше интериора на детската стая на дъщеря си Дейзи Доув. Половинката му – американската попзвезда Кейти Пери засне сладко видео, на което се вижда как Орландо се поти, но с усмивка и с чувство за хумор, докато сглобява мебелировката в стаята на едногодишното си момиченце.

Гол до кръста, Блум демонстрира уменията си от вида „направи си сам“, а Кейти Пери шеговито го обяви за „татко на годината“. На коментара на Пери пък Блум закачливо отговори с думите: „О, да. Звездите са точно като нас!“

Орландо явно реши да се закачи с името на известната рубрика в списанието за знаменитости US Weekly „Stars—They’re Just Like Us“. Рубриката датира от 1 април 2002 г. и показва на читателите, че знаменитостите в Холивуд не са красиви извънземни същества, а са обикновени хора, които зареждат сами бензин в автомобила си, ядат бърза храна, хвърлят си боклука, връзват си обувките, а в случая – правят си ремонтите сами.

В клипа се вижда още как звездата от „Карибски пирати“ украсява стените в спалнята на Дейзи със стикери на бели маргаритки (“дейзи“ на английски език означава маргаритка).

Блум и Пери са заедно от няколко години, като през 2019 г. се сгодиха. Двойката посрещна първото си дете на 26 август 2020 г.

Блум също така е баща на 10-годишен син Флин, който е от бившата му съпруга – австралийският супермодел Миранда Кер. Миранда от своя страна има още двама сина от втория си съпруг – милиардерът Евън Шпигел.

Можете да прочетете още по темета, както и да видите видеото с Орландо в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Ристу преди 2 години
Знаменитостите са като всички останали, само че с няколко милиона отгоре в сметките.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Димитровден мина, време е за зелето.
2
0
 
8
 
! Отговори
кескьосе преди 2 години
Искам да знам от коя страна на кръста е гол преди да отворя статията.
1
0
 
2
 
! Отговори
бай Ламби преди 2 години
Изчакай поне още седмица.Малко е рано, а и го дават да се утопля следващата седмица. Да не земе да шупне и да укисне мноо.