Най-оригиналните звезди на Хелоуин

Ето с какви костюми посрещнаха празника
1 ное 2021 12:45, Ивета Иванова
5
Най-оригиналните звезди на Хелоуин
Снимка: Pixabay

Страшният празник Хелоуин беше отбелязан вчера и голяма част от холивудските знаменитости за пореден път впечатлиха с костюмите, грима и визията си. Кои са най-успешните и оригинални превъплъщения тази година? Ето част от тях, според "Teen Vogue" и американския "Cosmopolitan".

Хейли Бийбър като Бритни Спиърс
 
Вече писахме, че тази година един от най-хитовите костюми е на сладка ученичка, като визията на Бритни Спиърс от клипа към "Baby One More Time". Хейли е залоила именно на къса черна пола, повдигната бяла ризка, сива жилетка и косата ѝ е вързана на 2 плитки с емблематичните розови и цикламени ластици. Моделката позира и с червения латексов гащеризон, с който виждаме Спиърс в клипа към "Oops!... I Did It Again".
 
Кендъл Дженър като извънземно
 
Риалити звездата винаги впечатлява със секси и провокативни костюми на Хелоуин, но този път е избрала нещо друго. След като миналата година влезе в образа на героинята на Памела Андерсън от "Бодлива тел", сега Кендъл се превъплъщава в извънземното от американския филм  "Марсиански атаки". Тя е с много високо топирана руса коса, сини сенки за очи, червено червило и костюм в бяло и червено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: звездикостюмиХелоуин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Защо ни занимавате с тези световни ****итутк*, едва ли някой иска да са пример за децата му. А хелоуин е отвратителен, и не знам защо се отразява като празник
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тиквата да си върже златните кюлчета на ушите
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашата е звезда-крадец
2
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тиквата е N1 оригинал :)))
1
0
 
3
 
! Отговори
МАСКА НА: преди 2 години
Генерал Мутафчийски!