Обезщетения за семейства на жертвите на катастрофата с Коби Брайънт

Причината са незаконни снимки на инцидента
3 ное 2021 11:10, Ния Христова
2
Обезщетения за семейства на жертвите на катастрофата с Коби Брайънт
Снимка: БГНЕС
Семействата на загиналите при катастрофата с хеликоптер, при която загина и баскетболната звезда Коби Брайънт, ще получат 2,5 милиона долара обезщетение за снимки на инцидента, които бяха заснети тайно от заместниците на шерифа и пожарникари, предаде БГНЕС.
 
Споразумението бе договорено във вторник от окръг Лос Анджелис, но не се отнася за вдовицата на легендата на НБА Ванеса, която също води дело за тези неразрешени снимки.
 
Само следователи от Националния съвет по безопасност на транспорта и съдебната служба имат пълномощно да снимат местопроизшествието.
 
Оказа се обаче, че полицаи и пожарникари, работещи за окръг Лос Анджелис, също са направили снимки на телефоните си и са ги споделили в социалните мрежи.
 
Семействата на жертвите осъдиха окръга за емоционални травми.
 
Вдовицата на Брайънт Ванеса също съди окръг Лос Анджелис. Според нея тя и семейството й са претърпели емоционален стрес заради снимките. Делото на Ванеса все още продължава.
 
Звездата на „Лос Анджелис Лейкърс” Брайънт, 13-годишната му дъщеря Джина и още седем души загинаха при катастрофата край Лос Анджелис през януари 2020 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Яне Сандански преди 2 години
А тук има семки и бонбонки! Пак си файдичка,бре!
1
2
 
9
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
В тая Америка милионите ги нямат за нищо. Кой дал, кой взел, все е в милиони.