Освен от музика Елтън Джон ще се издържа с очила

Певецът има богата колекция от рамки
5 ное 2021 22:20, Иванка Гъркова
20
Освен от музика Елтън Джон ще се издържа с очила
БГНЕС

Наскоро една българска телевизия излъчи биографичния филм за Елтън Джон. Той разказва за историята на Реджиналд Кенет Дуайт – момче с невероятен талант, неслучило на родители. Той така и не получава топлината, от която се нуждае, затова се отдава на най-голямата си страст. От Кралската музикална академия, където започва да свири професионално на пиано, бързо си проправя път към голямата сцена. Започвайки да се изявява с псевдоним, младежът избира лъскави рамки, които да бъдат част от неговата атрактивна визия. Именно с такива сме свикнали да виждаме легендарния певец навсякъде, където се появи.

„Просто не съм себе си без моите очила“, споделя сър Елтън Джон в профилите си в социалните мрежи, обявявайки своя нов проект.
 
Връщайки се отново към Rocketman, в една от сцените текстописецът му го пита защо носи нестандартните рамки и се прави на клоун. Тогава самият певец казва, че именно с тях вижда образа на Елтън, който хората искат да виждат. Ако ги няма, той ще е един обикновен човек от множеството.
 
И тъй като през годините хиляди хора си купуват очила като тези на известния британец, той решава да създаде своя линия, вдъхновена от сценичните му тоалети.
 
„Създаването на Elton John Eyewear e плод на любов и невероятно лично пътуване през моята кариера и модата, която ме извеждаше в центъра на сцената с всяко изпълнение. Моите очила винаги са били малко символични за мен, те са били истинско отражение на това как аз чувствам и това, което искам да изобразя творчески в този момент“, казва сър Джон в интервю за списание People.

Още за новото начинание на Елтън Джон, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Човекът е пасивен. Оставете го на мира. Не е приятно и неговото.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по лошо от пропаднал тип е пропаднал тип с пари.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, вие го изкарахте несретен сиромах. Щял да се издържа с очила. Ако не, че Умре от глад, гОркия.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И долни *** да пусне. Тип килоти.
5
0
 
2
 
! Отговори
Ало преди 2 години
Иванов, въпросният господин има богатство оценяващо се на 500 милиона. Дали ще се "издържа" от очила. Заглавието е все едно почва работа в оптика, щот го в закъсал
4
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Велик музикант независимо от ориентацията си, не е чалгар като повечето ганюги!
3
2
 
7
 
! Отговори
Азимов преди 2 години
Скоро от него ще се издържат белите червеи....
2
3
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
И от Спартакус също :)))
1
3
 
8
 
! Отговори
Дами и Господа преди 2 години
мистър Елън Джон - леле какоооо цигара магара тактика - когато тоя циркаджия сме го осмивали, в "цивилизования свят" са му дали рицарско звание и вече не е мистър а сър, развийш ли.