Андре Токев: Съжалявам за случилото се!

"Иска ми се да не се беше случвало", написа известният готвач
8 ное 2021 12:49, Ния Христова
130
Андре Токев: Съжалявам за случилото се!
Снимка: БГНЕС

"Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад. Съжалявам за случилото се и се извинявам за това!". Това написа във Фейсбук профила си шеф АНдре Токев, след като беше хванат да шофира с 1,9 промила алкохол.

Известният готвач остана три дни в ареста, а след това беше освободен с мярка за неотклонение и "парична гаранция" от 3000 лв.
Още по темата
 
Прокуратурата обаче протестира освобождаването на шеф Токев, защото преди две години е осъждан за същото престъпление.
 
"Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин. Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си", пише още Токев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
2
 
! Отговори
Протестиращ преди 2 години
На мой колега сина е била гадже с неговата дъщеря. Каза за Токев че като се е върнал от Германия благодарение на парите си винаги се е чуствал като недосегаем ! Сега съзжалявал ? Естествено сега бая трябва да се охарчи за добре подплатен адвокат ! За мерцедеса бълха го ухапала...
114
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Има много лесен начин да бъде наказан. Първо - пълен бойкот на ресторанта му." - Ам ... не? Защото ми харесват ресторантите му. Какво прави с личния си живот, не ми е проблем. И като е такъв проблем, защо не бойортираш Нетсле, Адидас, Найк и другио марки, котио вършат далеч по-големи злини? Не, че тая е малка, ама все пак!!!
113
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ха-ха - Типично по селско-български, нали? Ако някой дръпне напреде, трябва в кухата си селска картуна, да го "причемиш". Ах! Как така! Ка смее тоя никавквец, тоя изетник, тоя ***, да е повече от мене! Нали! Хубаво ли ти е?
112
2
 
7
 
! Отговори
1612 преди 2 години
"...преди две години е осъждан за същото престъпление." Значи, сега лежи една година ефективно, в панделата води курсове по готварство, и всички доволни, а той нов човек.
111
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пиян човек, съдран чувал - Готвач 6 звезди, човек кръгла 0.
110
3
 
13
 
! Отговори
Пиянде Смотев преди 2 години
Ами ако беше убил или наранил някой, щеше ли да стигне това съжаление?!?
109
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че има ли фейс в килията?
108
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шеф, като ти се пие пий си бе , койте спира но си ходи пеша !
107
5
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
По -добре ще осъзнае грешката си в затвора.По време на изпитателния срок прави същото престъпление,за което е осъден преди това.Трябва да изтърпи присъдата си ефективно,но това не се случва.Спешно е необходима съдебна реформа и известен брой корумпирани съдии при бай Ставри.
106
5
 
22
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
В нормална държава този нямаше да се извинява, а щяха да му вземат книжката за минимум 10 години, а при следващо нарушение - завинаги! Това трябва да стане и тук. Аман от пияни и дрогирани безотговорни персони, които застрашават човешки животи!
105
3
 
16
 
! Отговори
шмatka преди 2 години
Ето това е двойният аршин за мярка в България! Тоя хубостник некадърен щял да се извини! Ами свинщините дето ги направи и цяла България го видя не му пука за тях? Затова призовавам ако има свястен съд тука ,този да си получи полагаемата присъда ,първо -за това че кара фиркан до козирката и второ- за заплаха от предизвикване на произшествие! Иначе другарите съдии ще ги броим за корумпета!
104
2
 
8
 
! Отговори
Иван преди 2 години
До "Баси Майката": Първо човекЪТ (да, членува се, но явно толкова ти е капацитета) не само е бил пиян, но и яко дрогиран и второ когато някой е държи неадекватно на пътя, независимо поради каква причина просто мястото му не е на пътя да застрашава околните!
103
27
 
5
 
! Отговори
Баси Майката преди 2 години
Човека карал пиян а вие го разпънахте на кръст, нали не е сгазил никого, хората трезвени се държат много по неадекватно на пътя, но никой не им казва нищо нали
102
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може би тази излагация е спасила живота му и не го е превърнала в убиец.Винаги може да стане по зле.Важното е да се учим от грешките си.
101
2
 
23
 
! Отговори
Fenb преди 2 години
Опасен рецидив, публична личност, ако е само глоба от 3000 лв - бълха го ухапала готвача, затова както е държавите към които се стремим - обществено полезен труд и по-сериозна глоба..и пак да си съжалява във фейсбук
100
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има много лесен начин да бъде наказан. Първо - пълен бойкот на ресторанта му. Второ - по някаква причина телевизията ъТВ не иска да спира "Ловци на храна", а ще излъчи всички заснети епизоди и изобщо не смята да го маха за момента от останалите програми - значи пълен бойкот на всички предавания, в които участва. Като те ударят по джоба боли най-силно.
99
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
стига бе ,сериозно ли съжаляваш или си бил сигурен в своята безнаказаност,защото си известен и имаш пари ,иначе като нормален човек би си взел такси ,освен ако не пиеш и караш всеки ден...излиза скъпо ,а да пиеш и караш в пробация си е истинско мъжество!
98
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе да. Видяхме как сам се скъса на поправителния. За тебе малко ефективен затвор ще се окаже най-доброто училище. Не е необходимо да е много, 6 месеца ще са ок, колкото да ти е гадно и да знаеш, че няма недосегаеми.
97
2
 
16
 
! Отговори
Иванов преди 2 години
За следващия път всички ще знаят, че ще съжаляваш...! Давай пак. Скоро, "най-добрия и най-справедливия" съд ще ти върне книжката и може да продължаваш да правиш безграничните си про..сто..тии! А и да не забравите да го поканите за някоя рекламка, че съдиите и те семейства хранят...
96
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След първия път не съжаляваше , ама сега бързо се е сетил да си дава сметка колко опасно е това. Лицемерие