Естествена красота - какви тайни крие Дуа Липа?

Певицата не обича тежкия грим
10 ное 2021 21:37, Дарена Найденова
8
Естествена красота - какви тайни крие Дуа Липа?
БГНЕС

Дуа Липа определено има натоварено ежедневие. Изпълнителката прави световни турнета, създава нова музика, присъства на звездни събития и се наслаждава на почивки с приятеля си Ануар Хадид. Това обаче не ѝ пречи да се грижи добре за кожата си, като усилията ѝ се увенчават с успех, който е видим дори и за непрофесионалисти.

Разбира се, безупречният ѝ вид може да бъде свързан с присъствието на добри гени, но все пак Липа полага и усилия, необходими за запазването му. Една от най-големите ѝ тайни е неизползването на грим в свободното си време и оставянето на кожата да подиша и да се чувства свободна. „Опитвам се да дам почивка на кожата си. Важно е за мен да изтрия грима си преди лягане“, казва звездата пред Allure.
 
В същото интервю Дуа споделя, че по време на пътуванията си между различните градове разчита на няколко важни козметични продукта като очен крем, крем за лице, масла и мист за лице. Според нея стресът може да причини неприятни ефекти върху кожата и затова трябва да се грижим за нея по-често, когато сме на път.
 
„Правя всичко възможно, за да поддържам кожата си влажна, защото летенето я изсушава. Пътуването е най-лошото нещо за кожата и това се вижда мигновено. Когато започнеш да работиш постоянно и да пътуваш, виждаш този неприятен ефект“, казва Липа. Разбира се, изпълнителката не е противник на грима, но все пак внимава какво използва и колко количество слага.
 
Какви са тайните за красота на Дуа Липа? 
 
Без грим възможно най-дълго
 
Разбира се, на червения килим сме свикнали да виждаме Дуа Липа с безупречна визия, състояща се от опушено око или пък цветен грим, който тотално се различава от този на останалите дами. Но когато е у дома, изпълнителката предпочита да използва колкото се може по-малко грим или въобще да не използва.
 
„Опитвам се да не нося грим в дните, когато не ми се налага. Ако нося, то се гримирам точно за 15 минути“, казва звездата пред Elle UK. Тя се придържа към фон дьо тен или коректор, спирала, сенки и бронзант, ако ѝ се наложи да излиза.
 
Премахване на грима преди лягане
 
Въпреки натоварения си график и късните концерти, Липа никога не си ляга с грим. Пред Stylist тя споделя, че сутрешната и вечерната ѝ рутина са доста стриктни и съдържат няколко продукта и важни съставки.
 
Още от тайните за красота на певицата Дуа Липа, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 5 - Чудо голяма какви са родителите й. Ако го чуеш момичето как пее ще ти стане тъпичко, че си мериш чучурчето точно с нея. Има песни с хора от цял свят. Преди година я чух за пръв път в парче с J Balvin и от тогава разбрах, че не е поредната лигла базираща кариерата си на разголено тяло и *** tune.
6
3
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
хм!...Дупа Липа "никога не си лягала с грим"..?!..НЕ съм жена,но до сега не съм си лягал със жена,която НЕ си е изчистила грима..Та какъв "патент" притежава тая Дупа?..Иначе от горната снимка в лилаво се набиват на очи сериозните й "бричове"...Може пък в тях да се крие невероятната й "красота"?
5
2
 
4
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Пак ли реклама на Семити, добре че поне тоя път не са ЮдеюСемити!
4
5
 
6
 
! Отговори
дуа хлипа преди 2 години
Тайната е че работи за Сатанистите.
3
1
 
11
 
! Отговори
SuckMyD1ck преди 2 години
Качествени наркотици и криотерапевтични камери. Това използват всички холивудски звезди, музикални звезди, спортни звезди и т.н. Няма никаква тайна. И естествено много риба в менюто.
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само не и красива. Всичко друго да, но не и красива.
1
2
 
8
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Умее да дуа добре, най-вероятно...