Съдът отмени попечителството на бащата над Бритни Спиърс

То засягаше както кариерата й, така също и лични въпроси
13 ное 2021 10:19, Елка Василева
11
Съдът отмени попечителството на бащата над Бритни Спиърс
Снимка: БГНЕС

Бащата на поп звездата Бритни Спиърс вече не е неин настойник. Съд в Лос Анджелис официално отмени 13-годишното му попечителство.

Още по темата

Решението беше взето още на 29 септември. Контролът над финансите на певицата ще бъде временно предаден на професионален одитор.

Бритни Спиърс не присъства на заседанието, но пред сградата на съда нейни почитатели ликуваха. Самата тя определи края на процедурата като "най-хубавия ден", предаде БНТ.

Попечителството засягаше кариерата й, но и лични въпроси, като възможността да се омъжи отново. От септември 39-годишната музикална звезда е сгодена за 27-годишен фитнес инструктор. Бритни Спиърс съобщи, че ще му се врече във вярност в рокля на Донатела Версаче.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човекът и пазеше парите.... ама тва лудото не разбира от тия неща.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъ Тя е била пълнолетна, бе, 26 годишна, когато "баща й" съ е докопал до парите които тя е Заработила Сама!!! Както си иска така шъ си ги харчи моматъ! Ако иска шъ си пали камината с тях, от къв зор баща й шъ харчи нейните пари за пиперудки инаркотици!? Кви съ тез закони в таз ненормална Америка!?
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спиърс е останала на шушка имала е 6 млн. $ След като баща й поема опеката, той умножава богатството й по 10 и сега са 60 млн.$. Но тя се оплакала, че той получил около 4 млн.$.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя е богата и известна, въобще не считам за проблем отношенията с баща й! Вижте какво се случва в обикновените семейства в България, където без дори съдебно дело за попечителство, много родители с изостанало мислене, упражняват контрол, подтискат, налагат агресивно мнението си и съсипват живота и мечтите на децата си! Това се нарича ДОМАШНО НАСИЛИЕ, обърнете внимание на този огромен проблем, който реално съществува!
3
2
 
3
 
! Отговори
РЕСИЗТОР преди 2 години
Ето ви малко инфо. Преди около 50-60 години са правени експерименти с микровълни. При честота около 450MHz и скачаща модулация са открили че могат да влиаят на мозъка. Човек "чува" звуци или говор не помня точно. Мобифони и GSM-и работят на тази или кратна честоти. Както казваше един познат лека му пръст - това са уродки които носим в дожба си.
2
1
 
2
 
! Отговори
Контрол на хора преди 2 години
Те използват програма за зомбиране на хора!В България с тази програма разполагат Службите,МВР и нарко престъпници!В БГ Съркъл.Израел и още над 10 фирми правят софтуер за мозъчен контрол на хора!
1
2
 
10
 
! Отговори
Йо преди 2 години
Да живее кралицата на попа