Синовете на Джон Ленън заровиха томахавките

Двамата не си говореха дълго време
24 ное 2021 22:50, Теодора Драгоева
12
Синовете на Джон Ленън заровиха томахавките
БГНЕС

Враждуващите синове на Джон Ленън – Джулиан и Шон, най-накрая са дали шанс за мира в отношенията си. Двамата в момента са на пътешествие през Калифорния, по време на което явно са преоткрили обичта си един към друг. В лицата на двамата се виждат чертите на известния им баща – орлов нос, продълговато лице, високо чело.

Двамата полубратя са съответно на 58 (Джулиан) и на 46 години (Шон). Преди няколко дни по-големият брат публикува тяхна обща снимка в Instagram профила си, демонстрирайки преоткритата си близост с Шон.
 
Пътуването им по магистралата на тихоокеанското крайбрежие е част от рок история и лечебен момент, наречен от Джулиан „промяна на живота“. Защото той най-накрая се е примирил с частичното отчуждение от баща си преди смъртта му.
 
Изглежда приятелството му с Шон му помага да открие бащината връзка, която и на двамата мъже е липсвала толкова дълбоко. Както казва Джулиан, Шон е „единственият човек, за когото ми пука повече от всичко на света“.
 
Но невинаги е било така. Горчивият развод на Джон Ленън с майката на Джулиан – Синтия и последвалият му брак с майката на Шон – Йоко Оно доведоха до обтегнати отношения. След това, след убийството на Джон през 1980 г., двамата сина на певеца десетилетия наред таяха недоверие помежду си, а освен това имаха и спор за наследството на Джон от 250 милиона британски паунда.
 
И все пак, явно двамата са намерили начин да осмислят връзката си през годините. Един техен общ приятел разкрива пред DailyMail:
 
„Те са приятели от около 20 години, но с времето стават все по-близки. Хората говорят за тях, сякаш са врагове и между тях наистина имаше много болка, но вече не.“
 
 
Още за отношенията между синовете на Джон Ленън четете в Тialoto.bg 

Източник: Тialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще сложат заедно зеле.
7
0
 
16
 
! Отговори
Русия преди 2 години
Най после са разделили мангизити.
6
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, Нас нормалните хора какво ни интересува това
5
2
 
3
 
! Отговори
Джон Ленин преди 2 години
...до следващия път, когато ще ги извадят пак.
4
3
 
5
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
На първата снимка единия не е брата. Втората е вярна.
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ленаката ме кефеше. Ревеше на хората, да живеят скромно, без много материално и го практикуваше добре. Имаше само няколко имения и един Ролс Ройс.
2
1
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Тате е изкарал достатъчно и за двамата.Да не се карат и да се радват на живота.
1
1
 
31
 
! Отговори
Професор Ког преди 2 години
Аз познавам едно семейство...трима братя се скараха за един апартамент на баща им, който им оставил в наследство. Скараха се, водеха дела. 20 години не си проговориха. И до ден днешен са така. Все едно не се познават. Омразата е голямо нещо.