Джеси Джей загуби бебе

Ето какво разкри звездата
25 ное 2021 22:21, Ивета Иванова
8
Джеси Джей загуби бебе
Снимка: БГНЕС

Джеси Джей е претърпяла спонтанен аборт.

Това се случило само ден преди неин концерт в Лос Анджелис. 33-годишната певица преди часове разкри, че е била бременна и е щяла да отглежда бебето си сама. Но лекарите открили, че бебето няма пулс.
 
Звездата качи снимка, на която държи тест за бременност, в Instagram.
 
"Вчера сутринта се смях с приятел, казвайки, че наистина ще бъде трудно концертът ми в Ел Ей утре вечер да премине, без да кажа на публиката, че съм бременна. От вчера следобед се страхувам от мисълта как ще премине концерта, без да се разпадна... След като отидох на третия си преглед и ми казаха, че вече няма сърдечен пулс.", написа тя.
 
Изпълнителката съобщи, че иска да пее и ще изнесе концерта, не защото избягва скръбта, а защото знае, че пеенето ще ѝ помогне. Това ще е втори концерт на звездата за последните 2 години и тя съобщава, че има нужда да пее.
 
"Искам да съм честна и истинска и да не крия това, което чувствам. Заслужавам това. Искам да бъда колкото се може повече себе си в момента. Не само заради публиката, но и заради себе си, и заради моето малко бебе, което даде най-доброто от себе си", пише тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Понякога забравяме, че и те са хора като нас.Много й съчувствам, защото и аз загубих бебе преди няколко години. Шокът и болката след спонтанен аборт на желано и чакано дете са огромни! Не го пожелавам на никоя жена!
5
3
 
6
 
! Отговори
Ахмед преди 2 години
А Фатима от Якоруда загуби една коза в балкана.
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирана?
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво била снимала?
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Може да не сред е най-известните певици, но пък е снимала клипа към песента си "Nobody is perfect" в Ню Бояна Филм Студиос. Може пък песента дори да ти е позната.
1
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коя е тази? Сериозно питам, защото никога не съм е виждал