Почина дизайнерът Върджил Абло

Той работеше да Louis Vuitton
28 ное 2021 22:13, Нели Христова
21
Почина дизайнерът Върджил Абло
Снимка: БГНЕС

Върджил Абло, американският моделиер, основател на линията Off-White и дизайнер на мъжката линия на Louis Vuitton, е починал на 41-годишна възраст, съобщава неговият профил в Instagram.

В публикацията се отбелязва, че той се е борил с рядка и агресивна форма на рак - ангиосарком на сърцето - в продължение на повече от две години. От 2019 г. насам, когато е диагностициран с това състояние, дизайнерът е преминал през много сложни процедури.

Бернар Арно, президент на групата Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), заяви, че Абло е бил не само "брилянтен дизайнер и визионер", но и "човек с красива душа и голяма мъдрост".

Абло е роден в САЩ в семейството на ганайски имигранти на 30 септември 1980 г. Започва кариерата си в модната индустрия през 2009 г. След като завършва университета, работи с модна къща Fendi и рапъра Кание Уест, който през октомври тази година смени официално името си на "Йе" (Ye). През 2012 г. Абло създава марката за дрехи Off-White. През 2018 г. Абло е назначен за главен дизайнер на линията за мъжко облекло на Louis Vuitton.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Кой преди 2 години
Кой
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По снимката личи, че е бил ку-ку.
15
0
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 2 години
До хехеИ за теб така ще кажем един ден.
14
0
 
0
 
! Отговори
ДО 12 преди 2 години
До ДодоАхам...ти, така, по снимки, определяш кой човек, какъв е?
13
0
 
0
 
! Отговори
DO 10 преди 2 години
До АнонименЗначи, преди да напишат статия, днес бг трябва да те питат, лично теб, дали познаваш героите от статията? И само тогава да решават, дали да публикуват или не?
12
2
 
1
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Само като му гледам визията на снимката, която сте качили, става ясно, че въпросният човек приживе не се е молел на Бога от Библията, а на един друг - самозванец бог, който е лукав и неистински. Бог да го прости.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от ковид!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не го познавам, дано Бог се смили над него. Иначе не си струва да ни занимавате с хора, които не познаваме, или трябва да ги научим всичките западни т. нар. звезди.
9
0
 
2
 
! Отговори
Архимандрит Груйчо преди 2 години
Тия, които имат мозъци, вече се женят и съвкупляват с хора, които нямат сериозни заболявания в рода си.Имане, пари, престиж, Бали - за какво ти е всичко това, ако се гътнеш без никое време от кофти болест.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почвам да редя сълзи и сополи, много съм разстроен
7
2
 
9
 
! Отговори
хехе преди 2 години
Не е голяма загуба.
6
1
 
8
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Чакам с нетърпение педи модата да отмине, но явно това няма как да стане с *** по върховете на индустрии те. Да си не нормален е "модерно"
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уау, УЖАСТ! Ако това е представа за мъжка линия....не, благодаря!:)
4
4
 
19
 
! Отговори
А аз си мислех, че преди 2 години
дизайнер е човек с усет поне за красивото. Пък то било обратното на всичко: не-красиво, не-бяло, не-нормално, не-мъжко. Остава загадка къде някой си Арно е видял брилянтен дизайнер, визионер, чевик с красива душа и голяма мъдрост.
3
9
 
28
 
! Отговори
Хичо преди 2 години
Какво е това посмешище на снимката?Светът се напълни с болни мозъци...Така ли трябва да изглежда един мъж?
2
7
 
24
 
! Отговори
Off-white преди 2 години
Не му харесва белият цвят, но си е сложил бяла шапчица, бели очилца и бели дрешки. Не му отиват особено на черното. И накрая станало Off-black.
1
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лека му пръст. Много млад.