Нов филм на BBC за британския кралски двор ядосва Елизабет II

Той е свързан с Мегзит - болна тема за нея
30 ное 2021 20:03, Петя Славова
10
Нов филм на BBC за британския кралски двор ядосва Елизабет II
Снимка: БГНЕС

The Princes and The Press на BBC вбеси кралските домакинства заради „пресилени и неоснователни“ твърдения. Затова и кралското семейство може да предприеме действия срещу BBC заради новия му документален филм.

Адвокатите ще решат дали има нарушение на правилата за точност при гледането. Продукцията обвини кралските членове, че са били изправени срещу херцозите на Съсекс. Именно частта на кралското семейство с отношенията им с медиите се оказва ключова.
 
Адвокатите ще гледат внимателно втората част на The Princes and The Press, за да решат дали телевизионният оператор е нарушил правилата относно точността и безпристрастността, както и да им даде справедливо право на отговор.“, пише Daily Mail.
 
Медията вече обвини членовете на монархията в предприемането на активни стъпки срещу Хари и Меган, вероятно с благословията на висши кралски особи.
 
Съобщава се, че BBCкапитулира пред оплакването на Хари, че терминът „Мегзит“ – въведен, за да опише решението на Съсекс да напуснат кралските задължения – е сексистки. Вместо това вечерната програма е озаглавена „Съсекзит“.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Е преди 2 години
На тези цяла държавна машина работи за да им прикрива глупостите , но пак се размирисва и колкото и да се превземат стават за смях !!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 7 Метаболизма при хибридите е забавен, по-ниско кръвно, телн.темп.32-35С, ниска вероятност от: рак, инсулт, инфаркт,диабет, сериозен имунитет.Спокойно могат да изкарат до 110-115г.+
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да да живи и здрави Хари и Мегън..............много е готина американката..............голям късмет има Хари..............да се махат от тия рептили в Лондон!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
da
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо, BBC се компрометира страшно много, след като техен журналист си призна, че е манипулирал лейди Даяна, за да му даде интервю - онова интервю, в което тя казва, че бракът й бил пренаселен. След това интервю кралицата вдигна ръце и помоли Чарлз и Даяна да се разведат. Така че BBC носят сериозна отговорност за смъртта на принцесата. Второ, нова BBC мисирка се натиска за първо интервю с Хари веднага след като си издаде "мемоарите" - затова ли же зад ниците на пишман дукесата и жаб ока принц.
3
2
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЕЛИЗАБЕТ 2-РА: ОСТАВЕТЕ МЕ ДА УМРА, СЛОЖЕТЕ МИ БУСТЕРНАТА ДОЗА И ДА СЕ СВЪРШВА! ИСКАМ ДА СИ ХОДЯ ВЕЧЕ!
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откога "ВВС" снимат филми? ***, научете се кое как се пише!
1
1
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ОТ ДВОРА СИМУЛИРАТ МИСЛОВНА ДЕЙНОСТ, ЗА НЯКОЙ КОЙТО ВЕЧЕ НЕ Е С ВСИЧКИЯ СИ!