Джил Байдън готова с украсата на Белия дом

Грейнаха 41 една елхи
11
Джил Байдън готова с украсата на Белия дом
Getty

Първата дама Джил Байдън събра отбор от 100 доброволци, които работиха здраво, за да украсят Белия дом за Коледа. В най-известната сграда във Вашингтон вече греят 41 елхи, закачени са 25 венеца, има 18 метра панделки, повече от 300 свещи, 10 хиляди орнамента и над 78 хиляди лампички.

Декорацията, която беше официално открита на 29 ноември по време на събитие, почитащо членовете на Националната гвардия и техните семейства, е част от тазгодишната тема „Подаръци от сърце“. В писмо, отправено към посетителите на Белия дом по време на празниците, д-р Байдън и съпругът ѝ, президентът Джо Байдън, говорят за посланието зад блещукащите светлинки и цветните орнаменти, които висят от десетките елхи.
 
„Нещата, които считаме за свещени, ни обединяват и надхвърлят разстоянието, времето и дори ограниченията на пандемията: вяра, семейство и приятелство. Любов към изкуствата, ученето и природата, благодарност, служба и общност. Единство и мир“, написа двойката в писмото. Те допълват, че това са подаръците, които свързват сърдечните струни на нашия живот. Това са подаръците от сърцето.
 
Декорациите в различните стаи на Белия дом ще бъдат вдъхновени от тези подаръци. Например „подаръкът на службата“ ще бъде показан в източното крило, в което се намира и офисът на първата дама. „В цялата източна колонада преливащи се гълъби и падащи звезди осветяват коридора, представяйки мира и светлината, донесени на всички ни от службата на лекарите на първа линия и лицата от първа помощ по време на пандемията“, гласи официалното съобщение на Белия дом.
 
Още за украсата на Белия дом ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Златка преди 2 години
Ужас, много е грозно, тая стара женица няма никакъв вкус, видно е от украсата и и от начина и на обличане! Мелания беше и си остава класи над това недоразумение байдъновица!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая *** никога няма да е първа дама а жалкия й мъж, инсталираната тоалетна чиния, не може съответно НИКОГА да е президент. С откраднати избори, тая сатанистка изззммет беше инсталирана (както се инсталира гърне в тоалетна) и трябва да си ходят!
6
0
 
8
 
! Отговори
Радо преди 2 години
Тия въобще не ни интересуват, само войни да не правят.
5
1
 
12
 
! Отговори
Говорит Москва преди 2 години
Добре е да си украсяваш елхите като знаеш, че 60 млн от населението на страната ти живее в бедност.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2 - А ти колко гладни можеше да нахраниш?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преместих макарите в другия джоб.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхотно, каква красота и коледен дух. А колко гладни можеха да нахранят с тези пари.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оф ... като се захванат стея ПР глупости! Нига няма да имате Джаки Кенеди отново, нито Мишел Обама.