Мартина изхвърли Лора от "Фермата" след извънредния дуел

Тя спечели с 4 на 1 битки срещу най-малката фермерка
28
Мартина изхвърли Лора от "Фермата" след извънредния дуел
Снимка: Фермата

Мартина отстрани Лора след първия извънреден елиминационен дуел във "Фермата".

Дизайнерката си тръгна от риалити шоуто, след като успя да победи само в една от битките и в крайна сметка загуби двубоя с 4:1.

Лора и Мартина бяха избрани с жребий за първи участнички в извънредните двубои за оцеляване. В тях един срещу друг ще се противопоставят фермерите, които до момента не са излизали в елиминационен дуел на Арената. Според правилата, те ще се състезават в седем битки без разпределяне на точки. Победител ще стане онзи, който пръв спечели четири от сблъсъците. Участието в елиминационните дуели ще гарантира едно от железните правила на „Фермата“ - до големия финал на предаването да не стига никой, който през сезона не се е явил в друбой за оцеляване.

Решени да запазят мястото си в стопанството, във вторник Лора и Мартина излязоха нахъсани за победа на Арената. Опонентките трябваше да минат по трасе с препятствия - да лазят под дървен коридор, да минат по люлееща се греда, да се изкатерят по въжена стена и да режат греда с трион. Младата дизайнерка не послуша съветите на приятелите си в стопанството да бъде предпазлива, хвърли се през глава в битката и се удари лошо, а Мартина поведе. В следващите сблъсъци - при преминаването на тунел от пръст и рязането на летви, тя отново доминира, а резултатът стана 3 на 0.  

В сряда Мартина направи приятелски жест към Лора, която взе под крилото си в началото на предаването и месеци наред напътстваше като своя дъщеря. Собственичката на студио за красота предложи на опонентката си да решия коя от предстоящите битки иска да е първа, за да й даде възможност да покаже потенциала си. Младата й конкурентка избра любимото си изпитание - цепнето на дърва, доказа силата си и промени резултата на 3 на 1. Мартина обаче не трепна, върна се отново в играта, показа по-добър баланс над пълен с вода басейн и възтържествува с 4 на 1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това Мартина жена ли е или мъж,или нещо друго?!