Алек Болдуин: Кариерата ми може би приключи

Актьорът не се чувства виновен за стрелбата
3 дек 2021 12:48, Елка Василева
18
Алек Болдуин: Кариерата ми може би приключи
Снимка: архив, БГНЕС

Американският актьор Алек Болдуин каза, че изпитва невероятна тъга и съжаление заради стрелбата, убила кинооператорка на снимачна площадка в Ню Мексико, но не и вина, предаде Асошиейтед прес.

Някой носи отговорност за случилото се и не мога да кажа кой е, но не съм аз, каза Болдуин в интервю за телевизия ЕйБиСи, излъчено снощи. За пръв път актьорът говори подробно на екран за стрелбата на 21 октомври на снимките на уестърна "Ръст".

Още по темата

Честно да си кажа, ако смятах, че нося отговорност, може би щях да се самоубия, каза Болдуин.

Актьорът каза, че най-важното за разследването сега е да се установи кой е сложил патрона в оръжието, с което той е стрелял и за което се е смятало, че е празно. Изстрелът уби кинооператорката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоуел Соуза.

Има само един въпрос, на който трябва да се отговори, и той е откъде се взе бойният патрон, каза Болдуин. Той каза още, че самата Хъчинс е поискала да насочи оръжието по посока на рамото й, преди то да гръмне.

На реплика на интервюиращия журналист, че никога не трябва да се насочва оръжие съм човек, Болдуин отговори, че това не важи, ако човекът е операторът на филма и му дава указания как да насочи оръжието предвид позицията на камерата.

Болдуин разказа, че чак 45 минути след нещастния случай започнал да си дава сметка, че в оръжието е имало боен патрон и не бил сигурен в това, докато не го разпитали часове по-късно. Той мислел, че Хъчинс може да е била ударена от халосен патрон от близко разстояние или е получила инфаркт.

Запитан от интервюиращия дали кариерата му е приключила, Болдуин отговори, че може би е така.
/БТА/


 


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
1
 
! Отговори
Златка преди 1 месец
Ужас, този не е нормален! Застреля жената и не се чувствал виновен?! Този е баси психопата
14
1
 
2
 
! Отговори
Левски 1914 преди 1 месец
еи тапаци
13
5
 
3
 
! Отговори
FPS преди 1 месец
Трябва да участва в няколко филма, където брутално го застрелва някоя мацка и готово, няма да го тормозят повече. Ще им каже, ето и мен ме застреляха, дори няколко пъти.
12
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще прави кариера в затвора, като затворническа ку чка
11
2
 
7
 
! Отговори
Киро преди 1 месец
До АнонименНамирисват ти чорапите на теб,цялата тая конспирациона бългасрка тъпотия дотегнва вече.....За всико много знаем аама ние самите тънем в мизеря.....
10
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Намирисва ми на любовна история с фатален край, красива операторка, Мексико, вълнуващ филм ???
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ба си краварите. тез в едно кино се изпозастреляха с низнайно как се повявили бойни патрони, а да не говорим ако им дадат истински оръжия ква касапница ще си спретнат, и то с емнайси оръжейни надзорника ... за чудо и приказ..
8
2
 
8
 
! Отговори
Нанси Пелоси преди 1 месец
Той не е държал пистолета, бил е в шкаф и е гръмнал сам.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заради една трансджендърка, която е на някой явно роднина защото няма най малка представа как се борави с оръжие. Предишния и работофател я е изхвърлил точно за това.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Куршумът явно е бил за друг. Да погледнат в сценария по кого е трябвало да стреля с този пистолет. Както беше с Брандън Ли. Операторката просто е извадила късата клечка.
5
7
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 1 месец
е какво се заяждате сега, много сте отворени тука 3 на 1
4
1
 
17
 
! Отговори
Емо 2020 преди 1 месец
До аз-ътАха ....ти имаш по-голяма кариера във илмовата индустрия.По добър си от Ал Пачино, Дъстин Хофман, от Ридли Скот,от федерико фелини и т. н. Ганьооооо, ***....
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До . - Ok ...
2
3
 
34
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
До аз-ътЕ не е велика като твоята, но се мъчи човека...
1
29
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 1 месец
то па една кариера едно нещо...