Принц Чарлз отрече: Не питал за цвета на Арчи

Обвиненията към него бяха направени в нова книга за кралското семейство
33
Принц Чарлз отрече: Не питал за цвета на Арчи
Снимка: БГНЕС

Снегът вече падна и това означава само едно – Коледа е съвсем близо. Времето, в което семействата се събират на едно място и забравят за всички проблеми, поне за няколко дни. Празникът е един от най-големите и най-обичаните по целия свят, защото сякаш се създава една магия и едно чувство за обединение и сплотяване.

Коледните празници обаче явно нямат тази сила в британското кралско семейство, тъй като, въпреки наближаването им, скандалите между членовете на двореца продължават.

Преди няколко дни в центъра на вниманието попадна новата книга за кралското семейство – „Братя и съпруги: Личният живот на Уилям, Кейт, Хари и Меган“ от автора Кристофър Андерсън. В нея се цитира източник, който казва, че принц Чарлз е имал разговор с Камила в сутринта, когато Меган и Хари са обявили своя годеж през 2017 година. „Чудя се как ли ще изглеждат децата им?“, казал синът на кралицата. Камила била изненадана от въпроса и отговорила, „Е, сигурна съм, че ще бъдат прекрасни“. Тогава обаче Чарлз попитал, „Искам да кажа, каква мислиш, че ще е кожата на децата им?“.

Говорител на принц Чарлз веднага реагира на обвиненията и заяви, че всичко това е измислица и не си струва да се коментира повече. Засега няма отговор от Меган и Хари, които всъщност хвърлиха първоначалните обвинения към член на семейството относно цвета на кожата на Арчи.

По време на интервю пред Today на 29 ноември, авторът Кристофър Андерсън казва, че източниците му са достоверни и не лъжат за изказванията си. „Това, което казвам е, че на сутринта, в която Хари и Меган обявяват годежа си, с много мил тон, принц Чарлз е започнал да размишлява относно цвета на кожата на бъдещите си внуци“, категоричен е писателят. Той допълва, че не е искал да опише Чарлз като расист, а просто да разкрие мислите му в онзи ден. Андерсън споделя, че самият той е дядо и е напълно нормално човек да се интересува от това как ще изглеждат внуците му, когато родителите им са чернокожа американка и червенокос британец.

Вижте още за кралското семейство в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пък и да е питал - какво?! Един от най-естествените и нормални въпроси, които неизменно идват в главата на човек, когато единият родител е бял, а другият черен. Ааа... вярно, не се усетих... вече естественото и нормалното е лошо и забранено.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виждам, че и Хари се чуди...
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво да пита то е ясно майката като е миндианка кво да, е
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия ще го дъвчат това докато не умрем от скука! Дори само един да го е казал всички са си го мислели. И какво лошо има ? Не може ли да задаваме въпроси? Само ако някой не се обижда. Тогава да спрем да говорим!
17
0
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
И цветна гора не може. Комплексари сър.Как да пишем Черно море?
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво от това ако пита?
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1984юДано да прилича на снахата, че таткото е....малии...
14
2
 
1
 
! Отговори
ари уа! преди 2 години
Чарз казал на Камила, ама кралицата му отгожорила. Значи кралицата е подслушвала и после е разпространила слуха до слугите и оттам до клюкарите и оттам ни уведомчва днеса. Бравос за поредната шитня!
13
2
 
3
 
! Отговори
Еврейски хумор?! преди 2 години
Еврейски приказки за Лека нощ!
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От времето на монархията има доста Арчита тук таме, обаче повечето благородници са имали акъл да не ги правят престолонаследници. Но нещата много са се променили вече, и камила щом е прициална съпруга зашо пък да няма арчи-внуче в двора
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе важно е генетичните проблеми на инцестираните гени да се разкарат. Че тия благородници всичките имат нещо много нередно в днкато си. Явно комбинацията между принц и банкерска дъщеря не е дало така очакваното чистене на гени, т.к. те и богатите пикли се раждат в увредени откъм гени семейства и Харито мъдро е решил проблема радикално, с жена носеща пълен набор от доминантни гени. Подигравайте му се но един ден неговите наследници ще са здравите и с акъла си!
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
рижката не му е синче на този рептилец. тя даяна има ряптилски произход също де, голдшмид май и е истинската фамилия ама това пияндурниче арито е син на некакъв конник полоист. за това мрази петофиля чарли и цялата им инШИТуция. тая калайдисаната дундуркана некърка дето я намери вместо да вземи някое младо космато пиче няма да я коментираме.
9
3
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Две рептилчета.
8
1
 
11
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
Как да напиша името на държавата Черна Гора, според общоприетото им име в ООН без да ме цензурирате? ___________Пиши Цветна гора.
7
4
 
3
 
! Отговори
Курш.ум за н.е.г.ри1 преди 2 години
Курш.ум за н.е.г.ри-- ра.систи !!!Тия м.а.й.муни са РАСИСТИ.. Явно НЕ искат да ги управлява Краля на Англия... И са завзели властта на тоя остров- Барбадос и го ОТКРАДНАХА от англичаните и са се ОТДЕЛИЛИ като отделна държава преди 3 дни...Англичаните са купили н.е.г.ри- ***.й.муни от Африка от някой н.е.г.ър, както сега Трафи.канти на м.а.й.муни продават футболисти и са ги ползвали като РАБОТНИ животни на плантациите- коне, волове.. Но н.е.г.рите явно са станали много са взели ВЛАСТТА.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ОфффАфроевропейска гора, може би...
5
3
 
5
 
! Отговори
Ку.р.шум за н.е.гри2 преди 2 години
За да я има България, още 1400 години, трябва да бъдат уб.ивани всякакви араби, турци, и н.е.гри- м.а.й.муни и техни помагачи- Предатели- Осман, Али, Мехмед, Халил Фатме, Анифе, Абу, Семир, Мохамед, Кадир и всякакви Митьо-вци...В България, трябва да уб.ият предателя- Бокл.ук Борисов който ПРОДАВАШЕ български паспорти на м.а.й.муни, както поп Кръстьо продаде Васил Левски и България на турците.
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мкого ясно,че ще пита ве. Това е следващия крал на най силната монархия. Тоя малкия син акъл нвма за 5лв ... седнал да обсъжда . Ако беше 15век ... главата му вече щеше да е само череп.
3
1
 
18
 
! Отговори
1984 преди 2 години
И, какво ако се е питал какъв ще е цвета на кожата на внука му??? Нормално е да се пита дали внука му ще прилича на сина му, на него или на снахата му? И, аз се питах за същото, без снахата да има черен цвят на кожата.
2
1
 
11
 
! Отговори
Оффф преди 2 години
Как да напиша името на държавата Черна Гора, според общоприетото им име в ООН без да ме цензурирате? На балканите е, ей я, малко след Сърбия.