Принц Чарлз - много наранен и разочарован от Хари

Ето защо има търкания между баща и син
8 дек 2021 23:45, Ивета Иванова
36
Принц Чарлз - много наранен и разочарован от Хари
Снимка: БГНЕС

Принц Чарлз бил дълбоко шокиран и наранен от малкия си син - принц Хари. И затова двамата почти не си говорили от 8 месеца насам.

Връзката им се разрушила, още откакто Хари и съпругата му Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство в началото на 2020 г. А персоналните атаки на принца към баща му влошили още повече отношенията им.
 
В неделя Хари казал, че е прекъснал връзката със саудитския милиардер и филантроп Махфуз Марей Мубарак бин Махфуз още през 2015 г, защото имал съмнения относно неговите мотиви. А принц Чарлз награди Махфуз с Ордена на Британската империя (CBE) през 2016 г.
 
За саудитския милиардер се твърди, че е обсипвал с пари благотворителни каузи, близки до Чарлз, с надеждата да получи почести и британско гражданство. И през уикенда Хари потвърди, че не е намесен в този CBE скандал.
 
Сега Чарлз пази мълчание, тъй като си мисли, че публичното внимание ще навреди на бъдещото му царуване.
 
"Чарлз е дълбоко шокиран и разочарован от последното твърдение на Хари, което беше като предателство. Има страхове, че този епизод с Махфуз може дори да бъде глава в автобиографията на Хари. Тази атака причинява повече щети дори от критиките относно родителските умения на Чарлз, защото това е предизвикателство относно това как той ръководи бизнеса си, което носи още повече вреди на бъдещия крал. Няма начин Чарлз да отвърне и да се защити публично, затова той пази достойно мълчание. Това постоянно бърборене за баща си, докато Хари е в Америка, може да нанесе мноо вреди на царуването на Чарлз", споделя източник на "The Sun".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
21
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Ами...доста хора ги знаят кои са тези от статията. А теб, само двама трима съседи в Люлин.
4
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А да не би пък Хари да не е разочарован от баща си? Остана без майка заради неговата метреса.
3
3
 
20
 
! Отговори
Чарли... преди 2 години
...направо ми "къса сърцето" ))
2
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ронил е рептилски сълзи принц Чарлз.
1
4
 
35
 
! Отговори
Дедо Поп преди 2 години
Айде стига с тези драми. Принц Чарлз не може да е разочарован от Хари щото не му е баща ..... но пък коняра , който е бил на служба в двореца преди и около раждането на Хари изглеждал малко загрижен напоследък , без да уточнява защо .