Уличен музикант впечатли Анди Гарсия в центъра на София

Актьорът публикува видео, в което се наслаждава на мелодията от "Кръстникът"
Обновена: 8 дек 2021 16:09 | 8 дек 2021 16:05, Нели Христова
113
Уличен музикант впечатли Анди Гарсия в центъра на София
Снимка: Instagram

"Докато се разхождах в центъра на София, България, позната мелодия ме привлече и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата".  С това описание актьорът Анди Гарсия публикува 7 минутно видео, заснето в центъра на София.

Докато се разхожда из града, Гарсия чува познатата мелодия от "Кръстникът". Актьорът се приближава към източника на мелодията, който се оказва уличен музикант със саксофон, седнал в градинката пред Народния театър. Впечатлен от таланта му, Гарсия сяда до него, слушайки внимателно изпълнението му, а след това му оставя пари.

В края на видеото асистентът му, който е българин, пита музиканта дали познава този човек. Мъжът си няма ни най-малка представа, а след като разбира, че до него е застанала холивудска звезда, се плесва по челото, изправя се на крака и продължава да свири композиция от "Кръстникът".

Анди Гарсия играе Винсънт Мансини-Корлеоне във филма "Кръстникът 3". Мансисин наследява Майкъл Корлеоне и става новият дон Корлеоне. По всяка вероятност Гарсия е у нас за снимките на филма "Непобедимите 4", където играе агент на ЦРУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
16
 
! Отговори
По нашенски 2021г. преди 2 години
А сега де. Оплюхте и един уважаван от цял свят артист.А за уличният музикант да не говорим.Личи си , че някои *** не са излизали дори от София. Да не говорим за други държави.,,Браво ви".
39
10
 
1
 
! Отговори
Менто преди 2 години
Анди се пезентирал на рома - Анди! Анди Гарсия!!!Ромул му отвърнал - Анди?! Андибул морков.!.
38
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 35:ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ УТОЧНЯВА"БЪЛГАРСКИ РОМ","БЪЛГАРСКИ ТУРЧИН,МЮСЮЛМАНИН"и т.н.!МНОГО ЛОШО"СЛЯХА"НЕИНТЕГРИРАНИТЕ МАЛЦИНСТВА,СКОРО ЩЕ СА И МНОЗИНСТВО/неграмотни,престъпни,множащи се безгранично/С ОСНОВНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ,ПОЛАГАЩО ВИНАГИ УСИЛИЯ ДА ОТГОВОРИ НА ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ,НЕЗАВИСИМО ПРИ КАКВИ НЕРАВНОСТОЙНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ВЪРШИМ ТОВА!А СЕГА СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОД ЗА КАКВО ОТНОВО СТАВА ВЪПРОС-ЗА ПРЕТОПЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ,ХРИСТИЯНСТВОТО!НАРИЧА СЕ ГЕНОЦИД!
37
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, Анди не е толкова дребнав, че след толкова роли и състояние да тръгне да нагласява. Човекът просто си събира впечатления. Прави си кеф на душата. Защо толкова елементарно гледате на нещата.
36
1
 
13
 
! Отговори
хм.. преди 2 години
Не се съмнявам, че ромът изобщо не се е сетил за филма, но добре е изиграл изненадата...Анди може да се учи на актьорско майсторство от братчедите...
35
7
 
1
 
! Отговори
Пхахаха преди 2 години
Дали му е платил да му свири на ушенце на вечеря ?
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашия вкара и ромски мотиви(интерпретации), ама добре го даде. А , не знам дали "нашенецът" е чувал за Анди Гарсия, ама въпросът е риторичен...
33
3
 
15
 
! Отговори
Расова Хигиена преди 2 години
Брат, цвета на кожата не е от значение вече...някои си носят цига.нското в себе си, други се цига.низират...да не ти напомням, че хита сред всеки випуск абитуриенти вече е да тресат гюбеци на фона на барабанчета...на това на Запад му викат white trash...
32
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече се срамувам от ромите щото в другите държави като чуят за българи и румънци и казват че сме черни! Аз когато бях в Дания и като им кажа че съм от България и ми казват вие българите не бяхте ли черни, много си бял за българин! Явно не правят разлика от ром и българин
31
16
 
9
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Нагласена работа, личи си!!! Слаби актьори и режисьор!
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
София е гетото на Ес.
29
12
 
14
 
! Отговори
Игнат преди 2 години
Да се забрани това с маанетата по улиците. И изобщо всякакви музики, особено в парковете и градинките където се предполага, че за отмора и разходки. И деца играят там. Има си кръчми за тая работа, механи и дискотеки.
28
18
 
11
 
! Отговори
Фарс преди 2 години
Мен лично ме дразнят тия улични музиканти. Натрапват си музиката, пробиват ти ушите и с епльосват на некое централно място цел ден да навиват, ми аз така утре може си запаля флекс аи да седна в някой парк, на мен звука си ми харесва.
27
3
 
16
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 2 години
Има един до су, който го свири едно към едно с оригинала.. на него да беше дал стотака
26
5
 
12
 
! Отговори
А дано преди 2 години
Анди дали го взе нашия за имигрант от Индия ?
25
10
 
17
 
! Отговори
Исторически парк преди 2 години
Аз, ако бях щях да му обърша един шамар на тоя римлянин, задето чалгариса хубавият саундрак на филма..
24
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
той го обърна почти на кючек тоя нашия, ама карай да върви, нали взе парата
23
28
 
3
 
! Отговори
Горянин преди 2 години
Анди гарсия е второстепенна роля в кръстникът 3 а тази рета част е най-слабата, някой хора въобще не я причисляват към трилогията, освен в сичко друго Анди гарсия е космат като горила за който не го е гледал по-отдавна когато се размяташе по потник!
22
2
 
30
 
! Отговори
Евала бате преди 2 години
Селянина с БМВ за 3 хил. лв влезе в световните новини, като даде пълна газ пред Анди Гарсия.
21
16
 
10
 
! Отговори
АНДИ ГАРСИЯ преди 2 години
Дадох му стотачка ,да спре да се мъчи и излага,а той наду сакса още повече!