Актриса от Боливуд сложи короната на новата "Мис Вселена"

Харназ Сандху от Индия стана победителка в конкурса
13 дек 2021 07:30, Петя Славова
20
Актриса от Боливуд сложи короната на новата "Мис Вселена"
Снимка: БГНЕС

Представителката на Индия Харназ Сандху стана победителката в конкурса "Мис Вселена", който се състоя в израелския курортен град Ейлат на Червено море, предаде БТА, позовавайки се на Асошиейтед прес.

Индийката, актриса от Боливуд, получи короната от своята предшественичка Андреа Меса от Мексико.
Конкурсът включваше традиционно представяне на национално облекло, бански и интервюта с участничките, които да покажат ораторските им умения.

Състезанието попадна в светлината на прожекторите, тъй като бе организирано в Израел на фона на призиви за бойкот на страната заради отношението й към палестинците. В крайна сметка единствено Малайзия не изпрати своя представителка, като официално посочи за решението си коронавируса.

В интервю миналия месец Андреа Меса се обяви срещу политизирането на конкурса в Израел.

Представителка на израелското министерство на туризма обясни, че страната е била избрана за домакин заради успешната си ваксинационна програма срещу COVID-19.

Поради варианта Омикрон обаче Израел бе принуден да затвори границите си за чуждестранни туристи в края на миналия месец. Повечето от претендентките за титлата вече бяха пристигнали в страната, преди да бъдат въведени новите ограничения. Онези, които се забавиха, получиха специално разрешение да влязат, но с условие за 72-часова карантина, посочва АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ихааааа Айшето къв поялник извади!!!!
10
1
 
6
 
! Отговори
Гошето преди 2 години
'Мис Галактика' кой го спечели?
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малката булка от голямата маала. Хубава работа, ама...
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука има некаква конспирация. Не може мис вселена да е винаги от земята. Тоя конкурс е нагласен.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте друга снимка,де.От тая нищо не се вижда.Е,и ние си имаме хубави индиики,ама никой не ги избира.То и хубавите българки няма кой да ги избере,а все ни избират некакви никакви.
6
3
 
23
 
! Отговори
Sugar Daddy преди 2 години
Всичкото е за пари.Тия "мис" конкурси са създадени за да може болни от амбиция за популярност девойки с богати дядовци-спонсори да реализират мечтите си да бъдат по-по-най красивите и цял свят да знае за тях.Това са и причините да изпадат във фетишизъм с тези изкуствени уголемени млечни жлези... джуки... задни части... изкуствен тен... изкуствени мигли... изкуствени кичури коса... цветни контактни лещи... Впрочем ВСЯКА НАЦИЯ СИ ИМА СОБСТВЕНИ СТАНДАРТИ ЗА КРАСОТА не може да има база за сравнение
5
4
 
27
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Сигурно цяла нощ в махлата е имало кечеци и гьобеци дето хайшето е станало мис на вселената!Сега марсианските миски и миските на Нубира се късат от завист и яд!
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В столипиново има и по хубави от това момиче. Време е да пратим някоя, току виж станала мис вселена
3
11
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 2 === Абсолютно! Момичето си има някаква си индийска хубост, но те всички хубави индийки си приличат. Хубостта им е еднотипна. А аз такава хубост не харесвам. За мен най-красивите жени на света са джиндърките - с много бели кожи, рижи коси, лунички и светли очи. За пример мога да дам модела Riley Rasmussen
2
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас, но така е когато 2/3 от света вече е тъмнокожи и латиноси. Скоро и целия свят. И какво е мис Свят? Най-красива на света, кой каза и определя? 10 човека определящи не са света. Всичко е една нагласация.
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На "Мис Вселена" не съм виждал "Мис" от други планети и галактики. Само землянки. За капак, във всички държави има по няколко "Мис Вселенки". Разбира се само нашите печелят, онези зелените от Марс за грозДни и отпадат на квалификациите.