Кейт и Уилям - стриктни относно времето на децата пред екраните

Няма да подаряват джаджи за Коледа
14 дек 2021 21:30, Ивета Иванова
3
Кейт и Уилям - стриктни относно времето на децата пред екраните
Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън ще подари на децата си практични подаръци за Коледа. А целта е така да намали времето, което те прекарват пред екраните - на ТВ, таблети, лаптопи, телефони и т.н.

Принц Уилям и съпругата му обмислят по-внимателно какви подаръци ще купуват на децата си тази година и ще се въздържат от всичко "екстравагантно", според кралския експерт Кейти Никол.
 
Тя твърди пред "Daily Mail", че кралските деца, особено 7-годишният принц Джордж и 6-годишната принцеса Шарлот, са като всички други деца, които имат достатътчно късмет, за да имат достъп до технологии, джаджи и интернет. И са големи фенове на всичко това.
 
Но родителите им били много стриктни относно времето, което те прекарват пред екраните. Те дори няма да позволят на децата да имат свои собствени устройства.
 
"Принц Джордж се наслаждава на iPad-a си ва училище, и той, и принцеса Шарлот имат технически познания, и както е с повечето деца, вероятно има джаджи и подобни неща в техния коледен списък. Ако е нещо като компютърна игра или нещо подобно, те са предпазливи относно тяхното време пред екрана и може да изберат по-практичен подарък", споделя Кейти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кравата защо е в десния ъгъл
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички са нахилени, като напушени.Даже и Чарлз е пуснал някво подобие на усмивка
1
6
 
10
 
! Отговори
Радо преди 2 години
Нито Кейт нито другите ни интересуват. България е република.