Принцеса Ан и Елизабет Втора - разделени за Коледа

Двете няма да се видят заради положителен тест за ковид в семейството
23 дек 2021 21:52, Иванка Гъркова
10
Принцеса Ан и Елизабет Втора - разделени за Коледа
БГНЕС

Принцеса Ан ли е причината Елизабет Втора да отмени своя традиционен предколеден обяд? Това се питат британците след като стана ясно, че съпругът ѝ е дал положителен тест за COVID-19. Именно заради него двамата ще трябва да се изолират Глостършир. Осем месеца след смъртта на принц Филип, единствената му дъщеря трябваше да бъде опора на майка си за Коледа - един от семейните празници, които херцогът много обичаше. Но ето, че това може да стране само чрез видео връзка, заради опасността от заразяване с вирусa. 

Според информация на списание People, сър Тимъти Лорънс се е почувствал зле преди няколко дни. След като бил тестван, станало ясно, че има коронавирус. Ето защо, той и принцеса Ан ще прекарат поне 10 дни изолирани в дома си, без да се срещат с никой, като вече са се консултирали с лекари за това какво да приемат. 
 
Новината за положителният тест идва само няколко дни след като английската кралица обяви, че отменя плануваната семейна среща в Сандрингам. Не е ясно дали преди да вземе окончателно решение, екипът й е знаел за съпруга на нейната дъщеря. Източник, близък до семейството все пак уточни, че тя ще бъде посетена от някои свои роднини, при спазване на всички мерки.  
 
Най-вероятно принц Чарлз и съпругата му Камила, както и синът му Уилям и неговата половинка, ще се видят с монарха за Коледа. Очаква се по различно време в замъка в Уиндзор да пристигнат и другите наследници на кралицата  - принцовете Андрю и Едуард. 
 
Още за празниците в британския кралски двор и участието на Кейт Мидълтън в  подготовката, четете в материала на Тialoto.bg 

Източник: Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
юйаожг преди 2 години
Отворете bbc например и я има статия за бабишкера, я не.Пробвайте с нашите парцали на всякаква тематика- включително рецепти,време и т.н. и отвсякъде ни заливат с тия досадници.
4
0
 
2
 
! Отговори
яаожгтн преди 2 години
Отворете английските медии и ги сравнете с нашите слугински парцали- в техните много по- рядко пишат за собствените им величия за да четат поданиците им, отколкото нашите слугинчета- не престават ежедневно хиляди тъпотии за британската корона-времето да отворя да видя и оттам изскачат.Защо, бе ж урналя,отвратителни сте,а на всичкото отгоре и съучастници на масовия геноцид?
3
1
 
0
 
! Отговори
Живко от Варана преди 2 години
Извинете, може ли да ми помогните да си оправя живота , за да съм истински щастлив ?Може ли ?
2
0
 
2
 
! Отговори
Ira преди 2 години
Драга авторке, съпругата на престолонаследника не се нарича "половинка". Както и всеки друг човек. Този език е за кварталното кафене, излезте от еснафския речник докато пишете.
1
2
 
1
 
! Отговори
Yohoho преди 2 години
Онзи, вдясно на фотото, не даде ли фира преди време? Он е принц и може да се е преродил, знае ли човек?