Андреа призна, че е била жертва на побой в училище

Тя разказа историята си подтикната от случилото се в квартал "Лагера"
7 яну 2022 13:26, Нели Христова
53
Андреа призна, че е била жертва на побой в училище
Снимка: БГНЕС

На 25 декември тийнейджъри от квартал "Лагера" пребиха 13-годишно момче, но случаят бе разгласен седмица по-късно. Причината била любов към момиче.

Този ужасяващ случай е трогнал фолк певицата Андреа, кояво във Facebook сподели, че също е била жертва на тормоз.

Ето целият й разказ:

Току-що изгледах въпросното клипче! На него се виждат група комплексирани подрастващи, на които боят от няколко човека върху едно беззащитно момче им дава някаква илюзия, че са “велики”, че са “силни”. Замислих се в какви семейства живеят тези деца. На какво ли ги учат родителите им ? Дали изобщо в главите им има дори и малка нотка на усещане за морал, за разликата между добро и лошо ? Когато бях малка, може би в 5-ти клас, аз също изживях нещо подобно. Група момчета от училище, поради факта, че много ме харесваха, решиха да изразят “любовта” си. Като ме заринаха под снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам за няколко секунди. Тогава бях само 5 клас и не вярвах в правната система. Мислех си, че може би това е нормално, докато баща ми не разбра и отиде в училището. Където свика цялото училищно съсловие от директорката до учителите, защото това се случи в самото училище. Разбира се те не чувстваха никаква вина. Докато след една година, една от приятелките ми не влезе в болница с комоцио от удар, който беше насочен към мен, но аз умело продължавах да се защитавам. Защото на това ме научи системата! Че си сам! Че всеки си мълчи! А сега Ви питам, ще си мълчите ли ? Същите тези деца след като не получат правосъдие, ще продължат! За тях насилието ще бъде нещо нормално! Ще го изразяват и не само върху хора, но и върху животни! Утре някой от тях ще реши, че е ок да убиваш.. Защото правосъдие няма! Има само сеир! Ако сме нормална държава, всички въпросни “побойничета”, виждам, че някои се вживяваха в боксьори. Щяха сега да са изправени пред съда! Преди седмица един човек мина през едно куче, ей така за кеф.. Питам какво стана с този човек ? В какво се превърнахме ? Имаме ли общество изобщо или всички сте в Instagram и TikTok и търсите сеира ? Нямам какво да кажа, защото вече нямам думи! Нищо не се е променило от времето когато бях дете ! Нямаме напредък като нация, като държава и най-лошото като хора !

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хубаво интервю с Андреа - Най - много ми хареса изречението с "МОРАЛА" , казан абсолютно на място от възможно най-точния човек ! Ти Андреа , успя да поквариш с твоя "морал" половината мъже на България , какво остава за подрастващите , на които ти си им модел за подръжание - Иначе принципно си права за морала !!
29
0
 
8
 
! Отговори
Да ви сера в устата преди 2 години
Цяло десетилетие мутрата Кубрат Пулев, който бе приятел на тлъстото шимпанзе от Банкя се забавляваше като ходеше по чалготеките с пaчaтa от снимката отгоре и избираше по-слабички момчета като ги тормозеше, биеше и тероризираше. Естествено, мафията ГЕРП покриваше всичките тези негови престъпления, за които щеше да лежи поне 5 години в САЩ и щеше да остане без пари.... Журналистите на мафиотското издание ДHEC изтриха много по-деликатен коментар, който обясняваше престъпленията на Пулев и Пачата.
28
3
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
У Пайнер не са ли я шляпали :)))
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коя е тая? С какво е известна?
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако вашия характер е изграден с бой, а не с разум и воля, то вие сте обитатели на свинеферма. Такива като вас гласуват и точно като обитатели на свинеферна, така вечерят, така се държат на улицата и у дома, така и работят. По някое време стават комунисти, вегани, антифашисти, а по-амбиционзните даже влизат в парламента. И без значение на позицията изграждат характера на останалите около тях с бой и насилие. Или с чалга.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде сега да ви видя всички които твърдите, че боя изграждал характера. За този *** какво ще кажете?
24
0
 
2
 
! Отговори
Див Петел преди 2 години
Бе добрее.
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Права е. Не знам с какви ваксини са ни обработвали, но българина а може би изчтона евопа или балканите ба ли го, ама има го това, да се мълчи и да не се казва нищо. Както помня един коментар от преди, един пишеше че българина бил пич никога не се пазари за цена и това като гордост
22
7
 
22
 
! Отговори
ами, преди 2 години
Андрешка в какво семейство е расла та се мрази толкова за да се прекроява с операции, фотошопира до неузнаваемост и натрапва голи телеса в интернет пространството.
21
0
 
2
 
! Отговори
хъмчи преди 2 години
това ме кара да плача от мъка
20
7
 
10
 
! Отговори
Валентин преди 2 години
Много странно - спряла да диша за няколко секунди. Тя да не е едноклетъчно, час диша по 5-6 пъти в секунда?
19
6
 
12
 
! Отговори
Край преди 2 години
Това че се разголва все по трудно го понасям. Обаче това, че ни заливат с умотворенията и вече е непоносимо. Агресията е опасна и грозна, но и присъща на хората и даже нужна. Със сигурност Андрея обича и по-грубичките игри. Беше Барби не на някакъв Кен, а на балкански мачо. Света е доста по-сложен отколото бедната и празна главица може вдене.
18
4
 
23
 
! Отговори
1 преди 2 години
Това са ти почитателите ***, защо ги плюеш, без фенове ли искаш да останеш. Да не мислиш, че интелигентни хора ти слушат "музиката". Точно чалгата е един от главните виновници, макар че е по-скоро показател.
17
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По принцип и аз не я харесвам, но в случая е много, много права. Днес, бият съученик, утре ще посегнат на човек на улицата, просто защото "не ги кефи", а в други ден?Преди години едни такива едва не осакатени баба ми. Отивали на мач, а тя върнвала бавно по тротоара и им пречела и решили, че не е проблем просто да я блъснат към оградата... ама това, че жената е на 85, че оградата е с остри шипове, пука ли му на някой?!За това става дума!
16
4
 
17
 
! Отговори
от училището преди 2 години
и за кого е предназначена тази информация ?!
15
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора дето са готови да си сложат Ковид вакс абокат на Гучи или Луй Витон, за да могат да ходят в Занзибар да си снимат дебелите, стриясали и целулитни задни части за морал да не говорят. Тая е продукт на едно пропаднало поколение, нишо повече.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До чавдарче Ако мечтата ти е НАИСТИНА да тренираш карате мога да ти съдействам. Киокушин се тренира от 7 до 70 годишна възраст.
13
3
 
0
 
! Отговори
чавдарче преди 2 години
До: 17 Така не мога да ти го обясня - дистанционно.
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До чавдарче И какво по-точно беше мавашито? Чул си ти нещо, ама не си разбрал! Хайде почвай да търсиш!
11
2
 
8
 
! Отговори
чавдарче преди 2 години
Забравих само да добавя, че според мен разликата е главно в това, че преди нямаше Instagram и TikTok, докато сега има. И чрез тези медии си устройват масови побоища и сбивания, а преди не можехме.По дяволите, аз като дете дори нямах домашен телефон!