Бен Афлек и Мат Деймън - приятели от деца и завинаги

Актьорите разкриват за връзката помежду си
14 яну 2022 20:01, Дарена Найденова
15
Бен Афлек и Мат Деймън - приятели от деца и завинаги
Getty

Това е една история за приятелството, което се заражда в детството и остава също толкова чисто и след години. Връзка, която започва изведнъж, но и двамата в нея имат чувството, че се познават от десетилетия. Приятелство, в което думата „завист“ не съществува. Тук единият не просто се надява за успеха на другия, но го и подтиква да стане по-добър човек в живота, любовта и кариерата.

Това е историята на Мат Деймън и Бен Афлек – момчетата, които заедно растат и покоряват Холивуд. Двамата дори успяват да спечелят „Оскар“, когато са едва в 20-те си години. Да, те са тези, които стоят зад адаптирания сценарий на „Добрият Уил Хънтинг“.
 
Запознават се на баскетболното игрище, когато Деймън е на 9, а Афлек е година по-малък. Живеят на две преки разстояние, играят заедно в детската лига по баскетбол и оттогава са неразделни! Бен признава в интервю, че именно Мат е бил човекът, който го е научил как да се защитава от евентуални побойници на улицата.
 
Сега, 30 години по-късно, двамата отново са заедно, но този път като интервюиращ и интервюиран. Деймън влиза в непозната за него роля, сядайки срещу най-добрия си приятел, за да го разпита за новите му начинания, да го върне назад към първите му роли и да разбере какво е научил от живота досега.
 
През последните няколко години Афлек беше в центъра на вниманието не със своите успехи в киното, а с проблемите в личния живот. Той страдаше от зависимост към алкохола, прекара няколко месеца в рехабилитационна клиника, разведе се с Дженифър Гарнър, от която има три деца и се задържа едва година във връзка с Ана де Армас.
 
Сега обаче актьорът се завръща пред камерата, участвайки в два проекта за последните две години – „Последният дуел“ на Ридли Скот, където се събира с Мат Деймън, и The Tender Bar, където играе под режисурата на Джордж Клуни. За да отбележи големия му успех, най-добрият му приятел Мат Деймън интервюира Бен за Entertainment Weekly. Двамата дискутират живота, любовта и всички онези роли, които изграждат Афлек като актьор и като човек.
 
Още в началото на разговора, Деймън посочва, че приятелят му винаги внимателно е подбирал режисьорите, с които да работи. Тази година, по думите на Мат, Бен е имал огромният късмет и те да изберат него. Деймън обаче е първият, който работи с Джордж Клуни и Афлек признава, че леко е ревнувал приятеля си. „Помня, че стисках палци това да се случи и на мен. И когато той ми се обади за ролята, аз просто казах Да“, казва Бен.
 
Още за приятелството между двамата, четете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали се пипат?
10
9
 
2
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Постоянно си бъркат в гащите и си душкат пръстите след това. Това е ритуал при гейовете.
9
5
 
4
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
И тримата са прилични актьори, дори с много добри филми. но за съжаление УОК зомбита. Такива в сегашно време само излагагации и посмешища могат да създадат. Както великия навремето Роберт Де Ниро. Пълна жалка от-репка сега. Както и целия Холиууд днес.
8
3
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Моите приятели са бежанците особено нaдapeните:)))
7
7
 
4
 
! Отговори
Джошуа преди 2 години
Кво ни занимавате пак с хомосексуалистите?
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мат Деймън е супер земен човек. За другия нищо не знам, но мъжкото приятелство е най-доброто нещо за двама мъже. Повтарям за бавните, ПРИЯТЕЛСТВО. Такова приятелство създава службата в армията. Аз съм щастливец, защото имам няколко такива приятели, с които сме делили мъка и радост и ще е така до края ни.
5
11
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Боко и кметя на Симитли също :)))
4
13
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Били ли са интимни?
3
11
 
1
 
! Отговори
Мат преди 2 години
Защо е погрознял толкоз за нула време? А Бен напротив.
2
14
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВРЪЗКАТА ИМ Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА !!! ТИЯ КОЛКО СА СИ ЛАПАЛИ ЕДИН НА ДРУГ НЕ Е ИСТИНА!
1
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да се окаже, че са гейове и да се венчаят.