Сгоди ли се Тейлър Суифт?

Ето защо фенове мислят така
18 яну 2022 20:52, Ивета Иванова
11
Сгоди ли се Тейлър Суифт?
Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт може да се е сгодила за приятеля си Джо Алуин.

Поп певицата и актьорът скоро се насладиха на зашеметяваща ваканция в Корнуол, Англия и се смята, че там двамата са се сгодили.
 
Звездите летяха с частен самолет от дома си в Нашвил, САЩ до Лондон през миналата седмица. После се отправили към прочутото рибарско селище Сейнт Айвс.
 
Приятели на двойката казват, че самият факт, че те са пропътували 4 000 мили само за 3 дни, означава, че ваканцията им е била по-специална.
 
"Тейлър е суперзвезда и очевидно много богата, така че тя може да пътува почти навсякъде, където поиска и по всяко време. Но да отидеш толкова далеч само за няколко дни, очевидно е означавало много за тях. Усеща се, че нещата стават по-сериозни и хората смятат, че годежът се очаква. Това може да обясни такова дълго пътуване на специфично място. Тайлър е потайна относно плановете си, но те определено са много щастливи и се наслаждават на времето си заедно. Карантината направи нещата между тях още по-сериозни и те живяха заедно тогава.", споделя източник на "The Sun".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
5
 
! Отговори
Растата преди 2 години
Аз също понякога посред нощ внезапно се събуждам и си мисля дали се е сгодила или не. Малко ми е стресът в работата и другите ежедневни проблеми, сега и това.
1
3
 
8
 
! Отговори
w преди 2 години
Е сега как да заспя? Дали се сгоди? проблеми, проблеми