"Звездите отзад" с Устата на 21 януари

Вход забранен за: Софи Маринова, Евгени Минчев, Азис...
19 яну 2022 10:46, Александър Попов
13
"Звездите отзад" с Устата на 21 януари
Снимка: Joy Station

Иван Динев – Устата ще свали "българските звезди" от небосклона и ще ги приземи с трясък на сцената на Joy Station с първия си Stand Up Comedy Special на 21 януари.

Устата обещава, че публиката ще бъде част от сценичния екип, с пряка видимост отзад към най-пикантните тайни на звездите – зад завесата, под завивките...

Вход забранен за: Софи Маринова, Евгени Минчев, Азис, 50 cent и други провинени.

Специални гости на шоуто, което ще бъде първото в календара на артиста за тази година, са Георги Кючуков и Александър Маринков.

С невероятното си чувство за хумор, нестихващ ентусиазъм и блестящ подход към публиката, Устата ще разкаже истински истории от творческата си кариера, изпълнени с много забавни моменти и незабравими преживявания.

В последните години жанрът Stand Up Comedy набира все повече популярност и в България, освен по света. Всеки комик има свой стил на разказ и взаимодействие с публиката, но единствения в тази гилдия, който разказва от първо лице е Устата. Неговият спектакъл е изграден въз основа на лични преживявания, а кариерата и познанствата му в света на шоу бизнеса му дават благодатен материал върху който да развихри вродената си духовитост. Резултатът е интересна смесица от хумор и спомени, които въвличат публиката във водовъртеж от смях и аплодисменти.

В унисон с противоепидемичените мерки клубът работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя в мрежите на Eventim, Ticketportal, URBO и на място в Joy Station.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Иван Динев-Устата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 9 крий се у вас под дивана завинаги.
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В цената на билета включено ли е последващото лечение на ковид + осигурен респиратор за интубация?
6
0
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН 007 преди 2 години
ЧИЧКА
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То ще е страшно шоу.
4
1
 
9
 
! Отговори
МУЗИКАНТ преди 2 години
На този ако му няма брадата и все там аксесоари като ланци, часовници и неритмично клатене, съвсем ще се разпадне. Толкова е безличен и чичковски обикновен, че чак ми се допрозява.
3
3
 
2
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Успех уста
2
1
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЕВГЕНИЯ МИНЧЕВА ОТДАВНА Е В ПЕНСИЯ И НЕ Е ИНТЕРЕСЕНА! АЗИС СИ РАЗВАЛИ АМПЛОАТО И ВЪНШНИЯ ВИД И ТОЙ Е БЕЗИНТЕРЕСЕН! А СОФИ МАРИНОВА Е КАТО ИЗТЪРКАНА ПЛОЧА!!! ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА ЗА СМЯХ , НО ТЕ СИ ГО ЗНАЯТ И КАКТО И ДА ГИ ОБИДИШ Е ВСЕ ТАЯ ЩОТО НЕ ИМ ПУКА НА ЗЛИТЕ ПОСМЕШИЩА!
1
0
 
13
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 2 години
Иван-Устата, Софка-Веждите, Евгени-Езика, Азис-***, да викнат и Митко-Очите и Криско-Ушите, та да си направят кръжок по анатомия бе.Ама за "Звездите отзад", трябва да имаш и нещо отпред, та кат стигнат до него, може и мен да викнат...