Алек Болдуин се сдоби с второ обвинение

Лоши новини за семейството на звездата
22 яну 2022 19:06, Дарена Найденова
10
Алек Болдуин се сдоби с второ обвинение
БГНЕС

Съдебните проблеми за Алек Болдуин нямат край.

 
Актьорът, който в момента е разследван заради убийството на операторката Халина Хътчинс и раняването на режисьора Джоел Соуза, ще бъде съден за клевета. Семейството на загинал морски пехотинец твърди, че Болдуин ги е нарекъл „бунтовници“ и неправомерно ги е обвинил, че са били част от нападението на Капитолия във Вашингтон на 6 януари 2021 година.
 
Адвокатите на Болдуин, както и самият той, не са отговорили на обвинението.
 
20-годишният Райли Макколъм е бил убит на международното летище в Афганистан на 26 август, когато американските военни бяха бомбардирани докато се опитваха да евакуират хиляди хора, бягащи от талибанския режим. След смъртта му, Болдуин открил една от сестрите на военнослужещия и ѝ изпратил 5000 долара като дарение към вдовицата на Макколъм и тяхното бебе.
 
Според обвинението, по-рано същия месец актьорът е обвинил 22-годишната Ройс – сестрата на Райли – в участие в бунтовете в Капитолия на 6 януари. Той я е нарекъл „въстаник“ и „бунтовник от шести януари“ в частен разговор в Instagram. След това той е препубликувал снимките ѝ в своя профил в социалната мрежа, като дори е уведомил Ройс за това и ѝ пожелал късмет.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
13
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
В щатите да риташ паднала известа личност е национален спорт!!! Чак съм изненадан, че вече няма заведени 20 дела за изнасилвания случили се преди 30 години!
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тия шумотевици около този случай. Има си отговорник по оръжията във всяка продукция, стига това дъвчене. Само ако е ходил до тоалетната с пищова преди снимките или извън полезрението на снимачния екип може да се повдигат обвинения. Иначе няма какво да обвиняват.
2
0
 
3
 
! Отговори
Юсуф преди 2 години
До StarНа мен ми е симпатичен той е актьор и продуцент другото за мен няма значение,кво бил казал, коя полит майуна подкрепя са с малко значение,плюс - бял,семеен.
1
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да го съдят до дупка този троцкист.