Принц Андрю искал слугите му да подреждат плюшени мечета по големина

Наследникът на кралица Елизабет Втора тероризирал служителите си
22 яну 2022 14:21, Петя Славова
64
Принц Андрю искал слугите му да подреждат плюшени мечета по големина
Снимка: БГНЕС

Затъналият в скандали и лишен от военните си титли син на Кралица Елизабет II е тероризирал служителите в Бъкингамският дворец години наред. След драматичните разкази на принц Уилям за това как Андрю е крещял на персонала, сега друга история излиза наяве: как принцът е искал 72-те му плюшени мечета да бъдат подредени по височина.

Шарлот Бригс е работила за кралското семейство в средата на 90-те години, разказва БГНЕС. Тя разказва как двете любими плюшени играчки – мечета на херцога на Йорк са поставени на махагонови тронове до леглото му. Прислужницата е загубила един час в подреждане на плюшките правилно. Принцът спял с тях в леглото си.

47-годишната Шарлот си припомня, че веднага след като получила работата, прислугата й казала за странностите на Андрю и подробно й било обяснено как да подрежда мечетата. „Дори имах еднодневна тренировка. Всичко трябваше да е точно както трябва. Беше толкова странно.” На служителите на Андрю дори била дадена диаграма как да поставят играчките из спалнята му. Най-големите е трябвало да бъдат поставени отзад, а останалите бяха в низходящ ред на размера към най-малките отпред. По-голямата част от играчките са били облечени като моряци, с униформи и шапки, и са купувани от цял свят.

Принцът често изпускал нервите си, особено ако играчките не били подредени както трябва.

61-годишният Андрю сега живее с бившата съпруга Сара Фъргюсън в Royal Lodge в Уиндзор, но в Бъкингамският дворец са му запазени стаите, в които е нощувал. Част от колекцията си взел, когато се пренесъл при бившата си съпруга.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
6
 
! Отговори
Хамид преди 2 години
Тоя са го дънили кат задна гума на Балканче
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако мечетата са били над 18 години най-вероятно сами са се подреждали и са очаквали с нетърпение принца да ги ощастливи поотделно, така ми се струва !
29
0
 
9
 
! Отговори
В. преди 2 години
Сега жена му ги подрежда
28
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какъв е проблемът? Тая прислужница е там да изпълнява каквото се иска от нея и да подрежда. Тя какво е очаквала да прави като прислужница?
27
0
 
5
 
! Отговори
Тодор ЖИВКОв преди 2 години
В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите ! Трябва да няма самотни, нещастни, безпарични и задръстени българи !Също така трябва и оригинална и типично българска култура !
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами да! Комбинацията от безделие, охолство и мързел е пагубна. Води до тежки извра.щения у човека. Масово търтеите, подобни на този, са с такива тежки отклонения. За съжаление жертви на извращенията им са беззащитни хора.
25
6
 
18
 
! Отговори
Моамадъ преди 2 години
Един истински англичанин ! Педофил с мания към плюшени мечета . Кралицата трябва да се гордее с него защото сигурно е най безобидния от нейното обкръжение . Истински благородник , машалах
24
0
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
а бе,тоя с фуражката и еполетите ли е "принц Андрю"? Бре да му са не види!...В коя българска армия командери,та е толкоз важен?
23
1
 
20
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
Тия измислени аристократи да слезнат най-после на земята.Те са отживелица.Тоя сигурно и з.а.д.ни.ка са му бърсали други хора(да не ги наричам слуги).Властта и титлите са им били дадени от Господ.Глупости на търкалета.И те ядат и *** ,като всички хора.
22
0
 
16
 
! Отговори
Пренц Ендрю ядосан.. преди 2 години
Кат не щеш да подреждаш мечета , марш да прекопаеш градината и да измиеш чиниите , моите три и вашите 60 дето сте яли там с коняря, градинаря, шофьора и охраната .... и да си изметете стаите....аааааа... луд ставам кото видя как сте разхвърляли. Не са ли ви учили майките ви да си оправяте леглата като станете....ТИ ПЪК КАК НЕ УСПЯ ЦЯЛ ДЕН ДА РАЗЛИЧИШ КОЕ МЕЧЕ Е ПО-ВИСОКО ОТ ДРУГОТО .....
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До На мен ми се струва, (9) - Вие, пък, КОГА (с оглед на крехката Ви възраст), сте били "газени от социализъм"?!>
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да подкреждат плюшените му мечета по големина и контактите му по азбучен ред.... леле какъв ТИРАНИН ххахаха
19
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Прислужницата е загубила един час в подреждане на плюшките правилно." - това не е ли на което му викаме - "работа"? Какво друго щеше да прави с този един час, за който й се плаща - да сръбне чай ли? Не симпатизирам на "принцове", но това вече е безсмислица.
18
1
 
23
 
! Отговори
чочо булдозера преди 2 години
мечетата имат ли 18 години
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...и това им докарало психологическа травма
16
2
 
17
 
! Отговори
Рени преди 2 години
Само това ли му е кусура?
15
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко й е било подреждането на тая. Било й скандално! Я марш да повториш бърсането и подреждането!
14
10
 
40
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Принцът често изпускал нервите си, особено ако играчките не били подредени както трябва. ----////----- Ами ще ги изпуска... Колко тьпа тряа да си, да не можеш да подредиш няколко мечета по големина!
13
7
 
32
 
! Отговори
123 преди 2 години
Ама слугите са да изпълняват, а не да разсъжзават.Като има толкова мечета, трябва да са подредени, това е ясно. Ако иска, ще я кара да мие прозорците по три пъти на ден.
12
4
 
26
 
! Отговори
Лили преди 2 години
Никоа не е късно да станеш за резил!! Принца сега го "почват".